Antena Meniu Search
x

Educatoare de la o grădiniţă din Capitală, acuzată că a maltratat copii

Anchetă la o grădiniţă din Capitală, unde o educatoare este acuzată că a maltratat copiii. Mai mulţi părinţi au sesizat neregulile şi au făcut plângere la inspectoratul şcolar. Femeia este acuzată că îi lăsa pe copii să plângă şi le oferea bomboane în schimbul tăcerii.

Vezi și

Anchetă la o grădiniţă din Capitală, unde o educatoare este acuzată că a maltratat copiii. Mai mulţi părinţi au sesizat neregulile şi au făcut plângere la inspectoratul şcolar. Femeia este acuzată că îi lăsa pe copii să plângă şi le oferea bomboane în schimbul tăcerii. Când nu sunt cuminţi, îi pedepseşte - îi trimite singuri la toaletele pentru adulţi, loc în care sunt lăsaţi până vine îngrijitoarea să îi ducă la clasă.

Totul a ieşit la iveală într-una din zilele în care femeia a venit mai devreme la grădiniţă să-şi ia copilul.

 „Doamna educatoare era cu doamna directoare pe hol de vorbă, iar fata mea era lăsată singură pe wc în baie toţi copii erau în dormitor cu îngrijitoarea iar ea era în baie singură pusă direct pe WC fara colac”, spune mama copilului.

În momentul de faţă, Grădinţa nr. 197 din Capitală este în plină anchetă. Reporterii Observator au vrut să stea de vorbă cu educatoarea, să afle şi varianta ei, însă aceasta a refuzat categoric.

Situaţii în care copiii de grădiniţă au fost maltrataţi au fost scoase la lumină anul trecut la Constanţa. copiii erau bătuţi, iar educatoarele le dădeau vin ca să îi adoarmă şi cafea, să se trezească.

Grădiniţa de la Constanţa a fost închisă, iar cazul este încă la Parchet pentru soluţionare. La Iaşi, educatoarea a fost sancţionată, însă profesează în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Educatoare de la o grădiniţă din Capitală, acuzată că a maltratat copii