Antena Meniu Search
x

Familia, prietenii şi admiratorii ÎŞI IAU ADIO astăzi de la Ileana Ciuculete! Sute de oameni o conduc pe îndrăgita artistă pe ultimul drum (FOTO)

Familia, prietenii, coolegii şi toţi cei care i-au îndrăgit cântecul îşi iau rămas bun de la artista Ileana Ciuculete, care este condusă astăzi pe ultimul drum.

Update ora 14:33 - Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei Ileana Ciuculete a fost scos din biserică, după terminarea slujbei de înmormântare de la Biserica Costească din Chitila.

Sute de oameni s-au adunat la biserică, pentru a o conduce pe cântăreaţă pe ultimul drum. Au aplaudat-o pe Ileana Ciuculete şi au întâmpinat sicriul cu petale de trandafir, într-un moment emoţionant.

Cortegiul funeral a pornit spre Cimitirul Straulesti, acolo unde se afla mormântul de marmură în care isi va dormi somnul de veci îndragita solista de muzica populară. Oamenii prezenti arunca peste sicriu cu petale de trandafiri. Cei doi fii ai solistei poartă crucea şi fotografia mamei lor. Serghei Mizil şi Gheorghe Turda poartă pe umeri sicriul Ilenei Ciuculete.

Pe acelaşi subiect

Familia, prietenii, coolegii şi toţi cei care i-au îndrăgit cântecul îşi iau rămas bun de la artista Ileana Ciuculete, care este condusă astăzi pe ultimul drum.

Ileana Ciuculete, care a decedat marţi seară, într-o clinică privată, din cauza unei ciroze hepatice galopante, este înmormântată astăzi la cimitirul Străuleşti.

Trupul ei neînsufleţit a fost depus încă de miercuri, la Biserica Costească din Chitila, acolo unde sute de apropiaţi ai familiei şi colegi de cântec au trecut pe la catafalcul Ilenei Ciuculete, pentru a-şi lua rămas bun.

Este cea mai tristă zi din folclor şi de peste tot! Pe cer sunt multe stele, astăzi a dispărut dintre noi cea mai frumoasă stea a Olteniei, a declarat cântăreaţa Elena Merişoreanu.

Cu paşi mici şi privirea îndurerată, mama Ilenei Ciuculete a venit, pentru a-i spune rămas bun.

La scurt timp după sosirea mamei Ilenei Ciuculete a venit la biserică şi soţul artistei, Cornel Galeş.

Ileana era un om minunat, când se urca pe scenă uita de tot, chiar dacă avea o supărare sau ceva, când era pe scenă era alt om, a declarat artistul Florin Petrescu (Axinte).

Cei pe care i-a încântat cu muzica ei timp de aproape 40 de ani au venit în fiecare zi să o plângă. 

Ileana Ciuculete s-a născut în 20 septembrie 1952, în comuna doljeană Vela. Ea a absolvit Liceul de matematică-fizică “Traian” din Drobeta Turnu-Severin.

Pentru calităţile sale vocale, Ileana Ciuculete a fost angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă, la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, scrie News.ro.

De-a lungul timpului, a fost solista mai multor ansambluri folclorice, printre care Ansamblul "Nicolae Bălcescu" din Craiova, Ansamblul folcloric "Căluşul" din Scorniceşti şi Ansamblul "Danubius" din Drobeta Turnu-Severin.

Artista a înregistrat peste 400 melodii proprii, având 30 de albume.

În cariera sa, Ileana Ciuculete a primit trei discuri de aur şi un disc de platină în România, precum şi un disc de aur în Serbia.

Articole pe aceeaşi temă:  

CEL MAI MARE SECRET al cântăreţei Ileana Ciuculete! S-a aflat abia acum, după moartea artistei (FOTO&VIDEO)

MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE. Ileana Ciuculete s-a trezit din comă şi i-a spus soţului că va muri: ”Ia-mă în braţe, eu o să plec” (VIDEO)​​

Ileana Ciuculete a murit în chinuri groaznice. PRIMELE DECLARAŢII ale lui Cornel Galeş, după moartea artistei: "I-a spart tot ficatul, venele în el. Am văzut Iadul!"

UCIGAŞUL DIN UMBRĂ! Ce este Hepatita C, boala de care suferea Ileana Ciuculete fără să ştie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Familia, prietenii şi admiratorii ÎŞI IAU ADIO astăzi de la Ileana Ciuculete! Sute de oameni o conduc pe îndrăgita artistă pe ultimul drum (FOTO)