Antena Meniu Search
x

Femeia reținută de polițiști în mall, fiica unui cunoscut lăutar din București: 'Este niște minciuni! Nu l-a bătut' (Video)

Femeia reținută într-un mall din București după ce și-a bătut copilul este fiica unui cunoscut lăutar din București.

Femeia reținută de polițiști în mall, fiica unui cunoscut lăutar din București - Facebook

Femeia reținută într-un mall din București după ce și-a bătut copilul este fiica unui cunoscut lăutar din București.

Scandalul în urma căruia femeia a fost imobilizată de polițiști și reținută pentru ultraj s-a produs  seara trecută, în jurul orei 20.00, în Mega Mall Pantelimon.

Femeia ar fi mers cu fiul ei de 4 ani la un magazin pentru a-i cumpăra o geacă, însă micuțului nu i-a plăcut geaca și a început să plângă.

Pe acelaşi subiect

În acel moment, femeia a început să îl bată pe copil, iar o angajată a magazinului a sunat la numărul de urgență 112.

Un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului, iar femeia l-a lovit pe unul dintre polițiști cu pumnul în față, iar pe celălalt l-a mușcat, motiv pentru care a fost trântită la pământ și încătușată.

Tatăl femeii este Tudorel Paganini, un celebru lăutar din București, violonist de profesie.

Muzicantul a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 că totul a fost o înscenare.

"Am fost tratați ca niște infractori. Ne-am dus la Poliție și și-au bătut joc de noi. Noi am muncit pentru copii să îi facem cu școală, să învețe o meserie și să se integreze în lume. A vrut să îi cumpere copilului o geacă și copilul nu i-a plăcut. Nu l-a bătut. Este niște minciuni. Jur. Copilul are 6 ani. Când fetița mea a țipat la el, pentru că este neastâmpărat, o clientă care era pe acolo care a sunat la 112 și a făcut-o țigancă. A zis: Cum dă Dumnezeu copii la țigani", a declarat Tudorel Paganini.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Femeia reținută de polițiști în mall, fiica unui cunoscut lăutar din București: 'Este niște minciuni! Nu l-a bătut' (Video)