Antena Meniu Search
x

Fratele lui Ion Râmaru, în război cu statul

Fratele celui mai sângeros criminal din istoria Romaniei, Ion Râmaru, a mers la tribunal unde s-a judecat primul termen în războiul cu statul. Cere despăgubiri de 200 de mii de euro pentru că autorităţile nu i-au predat cadavrul fratelui său

Vezi și

Fratele celui mai sângeros criminal din istoria Romaniei, Ion Râmaru, a mers la tribunal unde s-a judecat primul termen în războiul cu statul. Cere despăgubiri de 200 de mii de euro pentru că autorităţile nu i-au predat cadavrul fratelui său. 

În plus vrea să facă şi o înmormântare creştinească. Deşi Ion Râmaru şi-a recunoscut crimele, familia niciodată nu a acceptat că el este autorul. Acum, fratele ia în calcul chiar şi varianta ca asasinul în serie să fie în viaţă.

George Ciocan. Fratele lui Ion Râmaru, cel mai mare criminal din instoria României. Chiar dacă şi-a schimbat numele pentru a scăpa de stigmat, acum încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu fratele lui. Cere explicaţii şi a dat în judecată statul român.

Ion Râmaru a fost executat, iar trupul lui nu a fost găsit. Fratele criminalului vrea informaţii de la autorităţi. Informaţii, dar şi despăgubiri. 200 de mii de euro. Spune că a fost marginalizat de toată lumea. Doar pentru că era fratele criminalului.

Au trecut mai bine de 40 de ani de la moartea lui Ion Râmaru. La începutul anilor 70, lumea a fost şocată de sângeroasele crime comise de Ion Râmaru. A fost acuzat că a omorât patru femei, după ce le-a tâlhărit şi le-a violat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Fratele lui Ion Râmaru, în război cu statul