Antena Meniu Search
x

Hoț prins de polițiști făcând autostopul, la Bistrița-Năsăud, cu o cutie plină cu bijuterii asupra lui

Un bărbat de 42 de ani din Feldru, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost prins de polițiști când făcea autostopul, la scurt timp după ce a furat dintr-o locuință o cutie plină cu bijuterii scumpe.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.02.2021, 15:12

Hoț prins de polițiști făcând autostopul, la Bistrița-Năsăud
Hoț prins de polițiști făcând autostopul, la Bistrița-Năsăud - Facebook/Politia Romana - imagine ilustrativa
  • Bărbatul furase o cutie plină cu bijuterii de aproximativ 10.000 de lei.
  • Polițiștii l-au prins când încerca să fugă cu prada și l-au reținut pe loc.

Bărbatul a ieșit la ocazie imediat după ce a comis furtul, în plină zi, într-o locuință din localitatea Blăjenii de Sus. De acolo, el a furat o cutie de valori în care se aflau bijuterii de aproximativ 10.000 de lei, spun polițiștii.

"La orele amiezii, în 21 februarie, un bărbat de 42 de ani din Feldru ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil din localitatea Blăjenii de Sus. De aici ar fi sustras o cutie de valori, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei. La scurt timp după comiterea faptei, în localitatea Blăjenii de Jos, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au identificat bărbatul, făcând autostopul, în încercarea de a se deplasa în municipiul Bistriţa, având asupra sa bunurile sustrase", a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost arestat pentru furt calificat

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubiţilor.

Totodată, polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat și au luat măsura reţinerii pe o durată de 24 ore a bărbatului. Ulterior a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean în cadrul unui dosar penal cu privire la fapta de furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Hoț prins de polițiști făcând autostopul, la Bistrița-Năsăud, cu o cutie plină cu bijuterii asupra lui