Antena Meniu Search
x

CLOSTRIDIUM a mai făcut o victimă într-un spital din România! Un tânăr de 22 de ani a murit după prima internare din viaţa lui

Vezi și

O colonoscopie l-ar fi infectat. Iar studentul de 22 de ani s-a stins în câteva zile, sub ochii mamei şocate. Familia lui Iulian aduce acum acuzaţii grave celui mai mare spital din Moldova. Direcţia de Sănătate Publică a început o anchetă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

-Era un copil foarte vesel, era un copil care nu a fost bolnav niciodată.

La 22 de ani, studentul Iulian Amariei se interna pentru prima oară în viaţa sa. Avea o hemoragie digestivă. A plecat din Botoşani să se trateze la cea mai mare unitate medicală din Moldova. Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. După tratament, s-ar fi simţit bine, doar că medicii i-ar fi spus că ar trebui operat, altfel, va avea din nou sângerări.

Intervenţia chirurgicală a fost declarată, totuşi, un succes. Tânărul părea că se recuperează. Însă, câteva zile mai târziu, starea lui de sănătate s-a deteriorat. În ultimele clipe de viaţă, tânărul i-a cerut mamei oxigen. 

Pe acelaşi subiect

Familia acuză că a luat o bacterie periculoasă, după o banală colonoscopie. Iar medicii le-ar fi ascuns asta. Cel care l-a operat pe Iulian e unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi din Iaşi. 

La a doua operaţie, medicul a observat că avea organe interne necrozate. O complicaţie rar întâlnită.

Prietenii anunţă, însă, că îşi vor striga durerea în stradă. În timp ce fratele lui Iulian a depus astăzi plângeri la mai multe instituţii. 

Clostridium este numele bacteriei care l-ar fi ucis, susţine familia. Un germene intraspitalicesc, extrem de periculos şi rezistent la tratament. Până acum, reprezentanţii spitalului Sfântul Spiridon nu au comentat situaţia. Aceeaşi bacterie a fost găsită şi în trupul Georgianei Maxim, tânăra de 36 de ani care s-a stins la spitalul Bagdsar Arseni, după o operaţie de hernie cervicală. Şi în acest caz, Direcţia de Sănătate Publică face anchetă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » CLOSTRIDIUM a mai făcut o victimă într-un spital din România! Un tânăr de 22 de ani a murit după prima internare din viaţa lui