Antena Meniu Search
x

O mamă din Călărași cade beată pe marginea drumului, iar copilaşul îi ţine berea. Fiica ei: "Iar ai băut, mamă? O să se aleagă praful de tine" (Video)

O mamă din Călărași a fost filmată în timp ce se prăbușește într-un șant, din cauza băuturii. Alături de ea, cuminte, copilul îi ținea sticla de bere și o aștepta să se ridice.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 14.09.2019, 15:01

Vezi și

O mamă din Călărași a fost filmată în timp ce se prăbușește într-un șant, din cauza băuturii. Alături de ea, cuminte, copilul îi ținea sticla de bere și o aștepta să se ridice. Atenție, imagini cu impact emoțional.

Pe imaginile filmate de un localnic din comuna Tămădău Mare se poate observa cum femeia, într-o stare avansată de ebrietate, abia reușește să stea pe picioare.

În tot acest timp, fiul ei, parcă obișnuit cu situația, îi ținea sticla de bere în mână. 

La un moment dat, femeia cade în șanțul de pe marginea drumului, din care se ridică cu greu. Într-un final, mama reușește să-și recapete echilibrul, ia copilul de mână și se îndreaptă spre casă. 

"De ce bei, Gabi, bere?", o întreabă șoferul care a filmat-o. "Suc, în sticla de bere am suc", răspunde ea, cu greu.

După câteva secunde, timp în care a fost escortată de bărbat, femeia s-a întâlnit cu fiica ei, care o aștepta la colțul drumului. Reacția tinerei a fost sfâșietoare: "Iar ai băut, mamă? O să se aleagă praful de tine".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O mamă din Călărași cade beată pe marginea drumului, iar copilaşul îi ţine berea. Fiica ei: "Iar ai băut, mamă? O să se aleagă praful de tine" (Video)