Antena Meniu Search
x

O mamă din Braşov i-a dat o lecţie terifiantă propriului copil, ca să-l educe. Micuţul, dus la spital

O mamă şi-a dus copilul de 8 ani într-o zonă rău famată din Codlea, judeţul Braşov, l-a dat jos din maşină şi l-a lăsat pe stradă, încercând să îl disciplineze. Copilul terifiat şi îngrozit s-a agăţat de mânerul de la portiera maşinii, fiind târât pe asfalt câţiva metri de femeie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.05.2019, 11:23

O mamă din Braşov i-a dat o lecţie terifiantă propriului copil, ca să-l educe. Micuţul, dus la spital - Profi Media

O mamă şi-a dus copilul de 8 ani într-o zonă rău famată din Codlea, judeţul Braşov, l-a dat jos din maşină şi l-a lăsat pe stradă, încercând să îl disciplineze.

Copilul terifiat şi îngrozit s-a agăţat de mânerul de la portiera maşinii, fiind târât pe asfalt câţiva metri de femeia care încerca să-i dea o lecţie. Copilul s-a desprins la un moment dat de mânerul portierei, căzând pe asfalt unde s-a lovit, suferind răni la faţă.

O mamă din Braşov i-a dat o lecţie terifiantă propriului copil

Un copil de 8 ani a suferit răni la faţă, iar poliţia s-a sesizat în acest caz, după ce mama lui l-a dus într-o zonă rău famată şi l-a lăsat acolo, ca să-i dea o lecţie pe care probabil nu o va uita niciodată.

Copilul s-a agăţat terifiat de mânerul portierei maşinii, cu gândul că mama lui îl va părăsi acolo, fiind târât pe asfalt câţiva metri de femeie, după care s-a prăbuşit pe asfalt, lovindu-se la faţă.

Reprezentanţii Poliţiei Braşov precizează că femeia şi-a justificat gestul, spunând că încerca să-l disciplineze.

"Femeia, în încercarea de a-și disciplina copilul de 8 ani, s-ar fi dus împreună cu acesta într-o zonă populată de cetățeni de etnie roma și ar fi încercat să-l lase pe minor acolo. Speriat, copilul s-ar fi prins de mânerul autoturismului mamei sale, fiind astfel târât pe asfalt aproximativ 2-3 metri", precizează IPJ Brașov.

Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital pentru îngrijiri, iar poliţiştii anchetează cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O mamă din Braşov i-a dat o lecţie terifiantă propriului copil, ca să-l educe. Micuţul, dus la spital