Antena Meniu Search
x
LIVE

Mânză de 3 ani chinuită și pusă să tragă un BMW de două tone, probă ca să fie vândută, la Turda (video)

O mânză de nici 3 ani a fost chinuită și pusă să tragă un BMW de două tone, probă ca să fie vândută, la Turda. Proprietarul și cei care-l însoțeau au transmis live pe facebook tortura animalului.

De Cosmin Stăniloiu la 28.05.2020, 13:14
Imagini cu un puternic impact emoțional Vezi și
  • Mânza nu a fost niciodată potcovită.
  • Proprietarul vinde animalul și vrea să se vadă cât e de puternic.

Imagini crude cu o mânză care, conform proprietarului, va împlini 3 ani în august, chinuită, biciuită și îndemnată să tragă două tone, au fost postate pe Facebook chiar de cel care deține calul.

Bărbatul a fost live pe Facebook, apoi a mai postat alte două filmulețe, în care explica ce se întâmplă cu animalul. Înfămat la un BMW de două tone, dar așezat de-a latul, calul e îndemnat să tragă mașina, ca să-și arate forța.

Proprietarul anunță că vinde mânza, explică faptul că nu a fost niciodată potcovită și vrea să demonstreze posibililor cumpărători cât e de puternică.

La aproximativ o oră după transmisiunea live toate imaginile au dispărut de pe contul bărbatului, șterse de el, după ce zeci de comantarii îl condamnau pentru tratamentul aplicat animalului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Mânză de 3 ani chinuită și pusă să tragă un BMW de două tone, probă ca să fie vândută, la Turda (video)