Antena Meniu Search
x

Mesaj sfâşietor al iubitei românului găsit mort în cabina camionului, în Italia: "Iartă-mă că nu am ştiut ce te doare"

Sebastian, un şofer român de camion, care lucra de cinci ani ca şofer pe comunitate, a fost găsit fără viaţă în cabină, cel mai probabil din cauza unui infract. Ionela, logodnica sa, care îl aştepta acasă, a scris îndurerată un mesaj sfâşietor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.09.2019, 22:13

Mesajul iubitei românului, şofer de camion, găsit mort în cabină, în Italia - Foto Profi Media

Sebastian, un şofer român de camion din Botoşani, care lucra de cinci ani ca şofer pe comunitate, a fost găsit fără viaţă în cabină, cel mai probabil din cauza unui infract. Ionela, logodnica sa, care îl aştepta acasă, a scris îndurerată un mesaj sfâşietor.

Decesul neaşteptat al românului a produs multă tristeţe şi printre colegii săi, mulţi dintre ei fiind de părere că timpul îndelungat petrecut conducând, odihna puţină şi stresul zilnic pot fi unele dintre cauzele care ar fi putut duce la moartea colegului lor. 

Mesaj dureros al logodnicei românului găsit mort în cabina camionului, în Italia

"Sufletul meu frumos ai plecat si m-ai lăsat singură. De ce ai plecat? Iartă-mă că nu am fost alături de tine. Iartă-mă că nu am stiut ce te doare. Ai plecat printre îngeri și m-ai lăsat singură. În loc să dansăm valsul nostru plâng fără oprire. Puiul meu frumos, te iubesc si te voi iubi toată viața. Dumnezeu să te aiba in paza lui si tu sa ai grijă de mine de acolo de sus. Te iubesc mult viața mea si te voi iubi mereu", a scris Ionela, citată de botosaninews.ro.

Ionela și Sebastian aveau nunta în mai, anul viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mesaj sfâşietor al iubitei românului găsit mort în cabina camionului, în Italia: "Iartă-mă că nu am ştiut ce te doare"