Antena Meniu Search
x

Video Misterul viermilor din masca de protecţie a fost elucidat de fizicianul Cristian Presură

Un experiment făcut pe internet a inflamat reţeaua de socializare. Sunt sau nu sunt viermi în masca de protecţie? Prind sau nu prind viaţă atunci când masca este încălzită.

de Monica Palade

la 03.04.2021, 22:16

Misterul viermilor din masca de protecţie a fost elucidat de fizicianul Cristian Presură - captura video

Un tânăr arată că prin încălzirea măştii, viermii încep să se mişte. Pentru a demonstra acest lucru, bărbatul se foloseşte de camera telefonului mobil. Fizicianul Cristian Presură a repetat experimentul şi cu ajutorul unui microscop a lămurit misterul viermilor din masca de protecţie.

„Am fierbătorul de apă, aici este masca, un microscop şi filmez ceea ce văd prin microscop. Unul din lucrurile pe care le-am observat, într-unul din video-urile pe care le-am făcut fără abur, este că acele mici lucruri negre nu se mişcă. Dau şi eu drumul la maşina cu abur. Iată rezultatul: Vedem cum, după ce au fost supuse aburului, acele mici lucruri negre se mişcă, se contorsionează, parcă capătă viaţă.

Viermi vii în măştile de protecţie

Unul dintre acele obiecte misterioase pare că are un capăt liber. După părerea mea, seamănă cu un fir textil care este fixat pe mască de un capăt, iar capătul celălalt pluteşte în aer. De ce se mişcă? Pentru că aburul care este încă în mască se ridică în sus şi în felul acesta pune în mişcare ceea ce eu cred că este o fibră textilă”, spune fizicianul.

Pe acelaşi subiect

Concluzia Cristian Presură este că: „Nu sunt nici viermi, nici paraziți, nici nanotehnologii. Sunt simple fibre textile de pe alte țesături care atârnă de mască iar aburul cald le ridică în aer, le contorsionează și le face să pară ”vii”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Misterul viermilor din masca de protecţie a fost elucidat de fizicianul Cristian Presură