Antena Meniu Search
x

Un medic din Bihor şi-a ţinut soţia moartă pe catafalc, în grădină, 6 zile. Mascaţii l-au obligat să o îngroape

Un medic din Bihor şi-a ţinut soţia moartă pe catafalc, în grădină, 6 zile. Mascaţii l-au obligat să o îngroape, după ce au intrat cu forţa în curtea doctorului.

de Redactia Observator

la 16.03.2019, 08:47

Un medic din Bihor şi-a ţinut soţia moartă pe catafalc, în grădină, 6 zile. Mascaţii l-au obligat să o îngroape
Fotografie cu caracter ilustrativ - Facebook

Un medic din Bihor şi-a ţinut soţia moartă pe catafalc, în grădină, 6 zile. Mascaţii l-au obligat să o îngroape, după ce au intrat cu forţa în curtea doctorului.

Un bătrân şi-a expus soţia moartă în curte, timp de o săptămână, la Beiuş, până când la uşă i-au bătut trupele de intervenţie ale poliţiei. Pensionarul nu s-a lăsat însă intimidat şi a declanşat un scandal monstru.

Mascaţii au fost nevoiţi să spargă uşa casei, după ce bătrânul şi unul din fii acestuia s-au baricadat în casă şi au ameninţat că vor da foc locuinţei, dacă cineva se atinge de catafalcul amenajat în curte, pe care se afla sicriul, împreună cu trupul neînsufleţit al soţiei sale.

Bărbatul e un fost chirurg, în vârstă de 86 de ani, şi a fost susţinut de unul dintre fii săi, medic şi acesta, în cadrul unei unităţi sanitare din Cluj. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei la reclamaţia celuilalt fiu al bătrânului, şi el tot medic, în localitate Ocna Şuteag din judeţul Maramureş. 

Pe acelaşi subiect

Omul venise la Beiuş să-şi înmormânteze mama, dar aici s-a lovit de refuzul tatălui, dar şi al fratelui său, convins de către bătrân să o păstreze pe aceasta în curte, pe un catafalc special amenajat, ca la o expoziţie. 

Omul a încremenit şi a sunat la 112. Poliţiştii au aflat apoi că vecinii l-au întrebat de mai multe ori pe bătrân când are de gând să-şi înmormânteze soţia, iar acesta le răspundea că aşteaptă o autorizaţie de la Primărie, pentru a-şi înmormânta soţia în grădina casei. 

Totodată, când mergea prin piaţă, fostul medic le povestea localnicilor despre ideea sa de a-şi ţine soţia moartă în grădină, ba chiar a dezvăluit amănunte sumbre despre cum şi-a îmbrăcat soţia în cămaşă de nopte pentru a-şi dormi somnul de veci. 

După ce mascaţii au spart uşa, sicriul şi cadavrul femeii au fost luate şi transportate la capelă, iar bărbatul şi fiul său în vârstă de 51 ani, au fost duşi la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean din Oradea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Un medic din Bihor şi-a ţinut soţia moartă pe catafalc, în grădină, 6 zile. Mascaţii l-au obligat să o îngroape