Antena Meniu Search
x

Video Patronii magazinelor online au început pregătirile pentru o posibilă nouă carantină totală

Patronii magazinelor online sunt printre puţinii care pot spune că îşi amintesc cu plăcere de perioada de lockdown. În acea perioadă, vânzările pentru ei au crescut ca de Black Friday aşa că au început deja pregătirile pentru o posibilă viitoare carantină totală.

de Redactia Observator

la 28.10.2021, 12:38

Vezi și

O mie de lei pe lună. Atât spun că au cheltuit în medie românii pe cumpărături online în perioada de lockdown din primăvara acestui an. Nu este de mirare că, în starea de urgenţă, vânzările au crescut la fel ca de blackfriday. Acum, o nouă închidere totală este aşteptată de mulţi patroni de magazine pentru că ar însemna un nou val imens de încasări.

Aproape 90% dintre patronii de magazine online au început deja pregătirile pentru o posibilă nouă perioadă de carantină totală. Mai bine de jumătate dintre ei spun că vor avea reduceri asemănătoare cu perioada de blackfriday, între 70 si 80%.

Vânzările record de atunci i-au dus pe unii manageri cu cifra de afaceri în viitor.

Octavian Sacotă, manager magazin online: Noi în primăvara lui 2019 facusem o proiecţie pentru 2024, cam astea vor fi cifrele, deja visam la ele. În aprilie 2020 lockdown-ul ne-a teleportat direct în 2024. Cifra de afaceri a fost de 4 ori mai mare.

Elena Cobianu, realizator studiu: Volumul de trafic a crescut în perioada de lockdown similar cu sezonul de reduceri şi blackfriday.

Adică şi cu 70%. Însă specialiştii în vânzări spun că O a doua posibilă carantină va aduce creşteri şi mai mari.

Raluca Radu, manager magazin online: Ne aşteptăm la un procent mai mare de vânzări pentru că este suprapus şi peste luna decembrie care este totuşi are cea mai mare valoare a vânzărilor din an. Nu ne dorim un lockdown dar din punct de vedere al vânzărilor va fi binevenit.

Binevenit şi tratat cu mai multă atenţie.

Octavian Sacotă, manager magazin online: Primăvara ne-a învăţat foarte multe şi în cazul în care se întâmplă un lockdown cu siguranţă o să putem să livrăm mult mai repede şi mai bine

Raluca Radu, manager magazin online: Avem deja normele de igienă, distantare, data trecuta si asta a fost o problema. Acum si firmele de curierat sunt mult mai pregatite, stim la ce să ne aşteptăm.

Anul acesta, restricţiile impuse de pandemie au adus şi mai multi români în online. Dacă înainte, 3 milioane de persoane aveau obiceiul să cumpere online, acum cifra a ajuns la 5 milioane de cumpărători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Black Friday » Patronii magazinelor online au început pregătirile pentru o posibilă nouă carantină totală