Piratii internetului scot profituri fabuloase din vanzarea de chilipiruri digitale

Publicat: 04.02.2013, 19:59.

Piratii din Caraibe s-au mutat pe net. Batalia se poarta online. Filme de Oscar, muzica noua sau programe sofisticate vandute la preturi de nimic. Sunt ofertele bomba cu care piratii internetului incearca sa vanda o marfa care nu le apartine. Clienti pentru astfel de chilipiruri digitale sunt cu sutele, iar profitul piratilor online este absolut fabulos. Numai ca astfel de afaceri nu sunt nici pe departe legale, iar negustorii risca ani grei de inchisoare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.