Antena Meniu Search
x

Piscina ecologica, similara lacurilor de munte

Ce ati spune daca piscina din curte ar avea prospetimea si racoarea unui iaz de munte? Este posibil daca in locul unei piscine traditionale alegeti sa va construiti una ecologica, adica o piscina care foloseste tehnologii imprumutate de la mama natura.

Vezi și

Piscinele ecologice au mare succes peste hotare, pentru ca utilizeaza aceleasi principii pe care natura le foloseste pentru a curata si purifica iazurile naturale, raurile si lacurile.

“Utilizeaza tehnologie bio-nova pentru tratarea apei. Apa este recirculata si ajunge la radacina plantelor care o filtreaza. Aceasta piscina este, practic, un ecosistem, exact ca si un lac natural. Foloseste doar peocesele biologice pentru tratarea apei. Nu avem nevoie de nicun fel de substanta chimica pentru inretinerea acesteia”, explica Lucian Olaru, constructor de piscine.

Piscina naturala este impartita in trei zone: una de acces, tip plaja, alte de regenerare, unde plantele se ocupa de tratarea apei, care ajunge apoi in cea de-a treia zona, cea de inot.

Asemenea lacurilor de munte, piscinele ecologice nu au clor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Piscina ecologica, similara lacurilor de munte