Antena Meniu Search
x

Video Ce au descoperit autoritățile după ploile torențiale care au lovit Craiova. Dezastrul s-ar putea repeta în următoarele ore

Abia acum se văd, cu adevărat, urmările dezastrului din Craiova. Vântul a luat nu mai puţin de 22 de acoperişuri, toate construite fără autorizaţie.

Alin Stan
de Alin Stan

la 03.07.2022, 16:09

Vezi și

Alin Stan, reporter Observator: "Municipiul Craiova a fost sub ape seara trecută din cauza ploii torențiale. În acest moment, conform primelor date, colectate de autoritățile locale, 36 de autoturisme au fost au fost avariate din cauza acoperișurilor căzute. Este vorba despre un număr de 22 de acoperișurilor până în acest moment, niciunul dintre ele nu avea autorizație de construire."

Ploile au făcut prăpăd la Craiova. Alertă meteo de vreme rea

"Poliția locală a acordat deja primele sancțiuni încă de seara trecută, pentru ca asociațiile de proprietari să intre în legalitate. Totodată, primarul de aici din Craiova a spus că așa ceva nu a mai văzut până în acest moment, iar sistemul de canalizare nu este conceput pentru să preia un asemenea debit de apă. Însă, atenție, promite investiții începând cu anul viitor. De asemenea, parcul Romanescu, de aici din Craiova, este închis tocmai pentru că sunt zeci de arbori care stau să cadă, iar oamenii sunt în pericol."

" Și două hoteluri din Craiova au avut de suferit, parterul unităților de cazare a fost complet inundat. După cum puteți observa în imaginile pe care colegul meu vi le arată în acest moment, oamenii încearcă să elibereze strada și să își adune acoperișurile. Șoferii se pot îndrepta în instanță pentru a-și recupera din pagube. Pericolul nu a trecut pentru că meteorologii anunță în continuare ploi aici în Craiova, fiind emis un cod galben de vreme rea, începând cu ora 12 și până la ora 23."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ce au descoperit autoritățile după ploile torențiale care au lovit Craiova. Dezastrul s-ar putea repeta în următoarele ore