Antena Meniu Search
x

Video Polițist amenințat de un șofer oprit în trafic, la Constanța: „Lasă că ne vedem noi pe traseu, fără haine pe tine”

Un polițist din Constanța a fost amenințat de un șofer pe care l-a oprit în trafic, în timpul unui control la ieșirea dintr-o localitate carantinată. ”Lasă că ne vedem noi pe traseu, stai linistit! Ne vedem noi fără haine pe tine”, i-a spus șoferul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 23.11.2020, 19:26

Dosar penal pentru un șofer care a amenintat un polițist din Constanta Vezi și
  • Polițistul se afla la unul dintre punctele de intrare/ieșire dintr-o localitate aflată în carantină.
  • În urma apariției imaginilor în spațiul public, șoferul agresiv s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Șoferul s-ar fi enervat întrucât a fost oprit când se întorcea de la serviciu și avea actele-n regulă. Prin urmare, s-a apucat să-l înjure pe polițist, motiv pentru care a fost amendat cu 2.900 de lei.

În momentul în care îl întreabă dacă are mențiuni de făcut la procesul verbal, șoferul continuă să-l înjure pe polițist și începe să-l amenințe.

”Lasă că ne vedem noi pe traseu, stai linistit. Ne vedem noi fără haine pe tine. Din toți, toata lumea trece, doar pe mine m-ai oprit”, spune nemulțumit șoferul, care refuză să semneze procesul verbal.

În urma apariției imaginilor în spațiul public, șoferul agresiv s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, urmând ca cercetările să fie efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Polițist amenințat de un șofer oprit în trafic, la Constanța: „Lasă că ne vedem noi pe traseu, fără haine pe tine”