Antena Meniu Search
x

Un tânăr acuză poliţiştii că l-au bătut degeaba: "Eşti suspect că semeni cu o persoană suspectă. Ia uite-l, mă, mânca-ţi-aş" (Video)

Încă un episod în care au fost implicaţi poliţişti a fost înregistrat, de această dată la Buzău. Un tânăr susţine că a mâncat bătaie total nevinovat în sediul Poliţiei, deşi colaborase total cu poliţiştii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.08.2019, 12:18

Vezi și

Încă un episod în care au fost implicaţi poliţişti a fost înregistrat, de această dată la Buzău. Un tânăr susţine că a mâncat bătaie total nevinovat în sediul Poliţiei, deşi colaborase total cu poliţiştii.

Tânărul a reuşit să filmeze cu telefonul mobil toată conversaţia, dar şi sosirea în sediul Poliţiei Transporturi Feroviare Buzău, deşi a fost presat tot timpul să închidă telefonul.

Eşti suspect prin faptul că semeni cu o persoană suspectă

Un tânăr care nu înţelege ce au poliţiştii cu el în gară a decis să filmeze evenimentul şi foarte bine a făcut. Înconjurat de 3 agenţi de poliţie, tânărul spune că face ce vor ei şi se legitimează, conform legii, însă cere să ştie de ce este legitimat, dacă a făcut ceva, moment în care atitudinea agentilor se transformă rapid într-un film cu un rezultat bănuit de toată lumea.

"Am fost oprit de către poliția tf Buzău, de către 3 agenți, am fost abuzat, apoi am ajuns la secție și am fost bătut in secție și înjurat. Am luat și amenda 500 lei fără motiv, după cum se vede in video am dat buletinul și am mers la sediu și am luat amenda fără motiv. Ei au spus că nu am prezentat documentul și ca am refuzat sa merg la sediu și in video se vede ca nu am refuzat nimic", a transmis către Observator.tv tânărul.

În imagini se pot auzi replici aiuritoare ale poliţiştilor, cum ar fi : "esti suspect pentru ca semeni cu o persoana suspecta", "atitudinea te descalifica" "motivul nu-l stabilesti tu" şi "ai ceva de ascuns?", de parca cineva care ar avea ceva de ascuns ar spune politistului.

Discutia continuă în aceeaşi direcţie, până când agenţii ajung cu tânărul în secţia de Poliţiei din Gara Buzău, unde agenţii îl presează să închidă telefonul. Tânărul a declarat că a fost bătut în secţia de poliţie, fiind lovit la coaste şi peste picioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr acuză poliţiştii că l-au bătut degeaba: "Eşti suspect că semeni cu o persoană suspectă. Ia uite-l, mă, mânca-ţi-aş" (Video)