Antena Meniu Search
x

Profesoară din Borșa, anchetată după ce a lovit doi elevi. ”De ce n-ai voie să o deranjezi pe doamna?” [Video]

O profesoară din Maramureș a fost filmată în timp ce lovește mai mulți elevi, în timpul orelor de curs, iar imaginile au ajuns inclusiv la ministrul Educației, Monica Anisie, care s-a autosesizat și a cerut o anchetă în acest caz. Ulterior, și polițiștii au deschis o anchetă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.10.2020, 18:43

Profesoară din Borșa anchetată după ce a fost filmată în timp ce lovește elevii
Profesoară din Borșa anchetată după ce a fost filmată în timp ce lovește elevii - Facebook
  • În imagini se vede cum profesoara lovește doi elevi pe care i-ar fi acuzat că deranjează ora de curs.
  • La vederea imaginilor, Monica Anisie a cerut deschiderea unei anchete la unitatea de învățământ din Borșa.

În filmarea postată pe o pagină de Facebook se vede cum profesoara de la o școală din Borșa, Maramureș, lovește doi elevi care ar fi deranjat ora de curs.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Astăzi (ieri-n.red) am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege”, a precizat Anisie pe Facebook.

”Mă întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli”, a mai scris Monica Anisie, pe Facebook.

Câteva ore mai târziu, polițiștii din Borșa, printr-un comunicat, că s-au sesizat din oficiu și fac cercetări, după ce, în mediul online, au apărut imagini în care o profesoară lovește mai mulți elevi.

Cercetările se fac pentru rele tratamente aplicate minorului, purtare abuzivă și nedenunțarea, urmând a se stabili toate împrejurările producerii faptei și dispunereamăsurilor legale care se impun, anunță IPJ Maramureș.

Cercetările se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Profesoară din Borșa, anchetată după ce a lovit doi elevi. ”De ce n-ai voie să o deranjezi pe doamna?” [Video]