Antena Meniu Search
x

Un profesor din Cluj-Napoca, dascăl și ghid pentru elevii săi

În era gadgeturilor, istoria nu pare chiar materia cea mai atractivă pentru elevii zilelor noastre. Şi totuşi poate fi. Un profesor din Cluj Napoca o demonstrează zilnic. Dascălul îşi ţine orele regulamentar, în clasă, de pe aceleaşi manuale ca şi colegii săi.

Vezi și

În era gadgeturilor, istoria nu pare chiar materia cea mai atractivă pentru elevii zilelor noastre. Şi totuşi poate fi. Un profesor din Cluj Napoca o demonstrează zilnic. Dascălul îşi ţine orele regulamentar, în clasă, de pe aceleaşi manuale ca şi colegii săi. Dar le continuă în timpul liber prin plimbări educative prin oraş. Iar elevii se declară cuceriţi. Şi de profesor, şi de poveşti, şi de oraşul lor.

În clasă, învaţă după manuale. Dar învaţă şi în timpul liber de plăcere. Iar lecţia predată în plimbare prin centrul oraşului decurge de fiecare dată natural.

De aproximativ zece ani domnul profesor ia la pas Clujul alături de elevi. Şi de la o întâlnire la alta, copiii află lucruri noi. Fiecare colţ ascunde o poveste.

Nu doar elevii sunt fascinaţii de poveştile profesorului. Deseori şi trecătorii se opresc să asculte.

Pe lângă orele de istorie şi expediţiile pe care le organizează cu elevii, profesorul a scris şi câteva cărţi despre istoria Clujului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Un profesor din Cluj-Napoca, dascăl și ghid pentru elevii săi