Romania s-a mutat in Mall-uri si Hipermarketuri! Febra cumparaturilor a atins punctul culminant

Publicat: 22.12.2012, 19:03.

Trei zile mai sunt pana la Craciun. Iar Romania a intrat in traditionala febra a cumparaturilor. Cheltuielile cu darurile s-au cam terminat. Ultimii bani se duc acum. pe bunatatile de pe masa de Craciun. Iar romanii vor avea parte de un ospat si in acest an. Dotati cu liste, dar si cu ajutoare de nadejde, oamenii s-au grabit sa-si umple cosurile cu varf. Ca sa nu le lipseasca nimic! Si-apoi au asteptat, cuminti, sa-si goleasca portofelele la case. Marile magazine au incasat sute de lei pe minut. Pentru ca, indiferent de ce spun statisticile oficiale, in medie, un roman a cheltuit azi cam 600 de lei pentru cosul de Craciun.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.