Antena Meniu Search
x

Video Școala FDVDR, curs gratuit de Inteligență Artificială. Copiii pot descoperi secretele unui domeniu vast

Inteligenţa Artificială şi învățarea Automată fac parte deja din viaţa noastră de zi cu zi, fiind unele dintre cele mai puternice instrumente create vreodată de om. Acest domeniu în plină expansiune este folosit pentru realizarea unei game vaste de sisteme, de la aplicațiile de recunoaștere facială, până la roboții trimiși pe Marte. Copiii înscriși la cursul de Inteligenţă Artificială de pe platforma de e-learning a Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, au putut învăța și descoperi secretele acestui domeniu vast și performant.

de Redactia Observator

la 11.03.2021, 08:55

Vezi și
  • Tinerii sunt din ce în ce mai atraşi de tot ce înseamnă Inteligenţă Artificială
  • Cursul de Inteligență Artificială este organizat gratuit de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Centrul Educațional de Excelență IT Level

Inteligența artificială este considerată un element central al transformării digitale a societății și a devenit o prioritate pentru UE. Se preconizează că viitoarele aplicații vor aduce schimbări enorme, însă IA este deja prezentă în viața noastră de zi cu zi.

Elena Chiru, director programe educaționale IT Level: La IT Level dezvoltăm cursuri de IT și programare în concordanță cu nevoile de pe piața muncii.

Moloiu Alexandra, trainer IT Level: Vor învăța să programeze, să realizeze aplicații complexe, cum să realizeze o aplicație inteligentă.

Cursul de Inteligență Artificială le stimulează copiilor capacităţile de învăţare prin exemple reale dar și prin concepte abstracte, le dezvoltă capacitatea de a identifica o problemă și a găsi mai multe modalități de rezolvare a acesteia și, în același timp, le stimulează și gândirea logica și imaginația.

Moloiu Alexandra, trainer IT Level: Vor înțelege ce este inteligența artificială, vor vedea utilitatea ei sau a persoanei. 

Tinerii sunt atraşi să înveţe mai multe despre Inteligenţa Artificială

Fiind un domeniu fascinant, misterios, din ce în ce mai mulți copii sunt atrași de acest curs de Inteligență Artificială.

Fabian, cursant Școala FDVDR: Putem învăța foarte multe lucruri noi, cum merg roboții, automatizarea lucrurilor sau chiar a roboţilor. 

Cătălina, cursant Școala FDVDR: Am ales să fac acest curs de inteligență artificială. Îmi doresc ca în viitor să lucrez în IT. 

Cursul de Inteligență Artificială este organizat gratuit de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Centrul Educațional de Excelență IT Level și se desfășoară prin intermediul platformei de videoconferință Cisco Webex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Școala FDVDR, curs gratuit de Inteligență Artificială. Copiii pot descoperi secretele unui domeniu vast