Antena Meniu Search
x

Sergiu, tatăl care s-a urcat pe cal și s-a dus la maternitate ca să își vadă băiețelul abia născut și soția: "Să le duc de mâncare"

Sergiu, tânărul tată care s-a urcat pe cal și s-a dus la maternitate ca să își vadă băiețelul abia născut și soția, a povestit toată aventura care l-a făcut peste noapte un exemplu pentru mii de români. "Să le duc de mâncare", spune ieșeanul care e acum viral pe facebook.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.03.2020, 08:06

Sergiu, tânărul tată care s-a urcat pe cal și s-a dus la maternitate ca să își vadă băiețelul abia născut și soția, a povestit toată aventura care l-a făcut peste noapte un exemplu pentru mii de români. "Să le duc de mâncare", spune ieșeanul care e acum viral pe facebook.

Un tânăr călare pe cal oprit de poliție în centrul Iașului, acum două zile, și fotografiat de câțiva trecători, a devenit viral pe Facebook, după ce s-a aflat că mergea la maternitate, acolo unde soția lui născuse un băiețel. E de fapt al treilea copil al lui Sergiu, care mai are acasă două fetițe.

Sergiu Ion Ciobotariu este tânărul de 22 de ani care a impresionat mii de oameni pentru că a făcut orice a putut sp ajungă la soția lui, care abia născuse un băiețel. De loc din Răducăneni, Sergiu trăiește cu familia lui la marginea Iașiului. A aflat miercuri că soția lui a născut, la maternitate, că are băiat, șia vrut să îi vadă și să le ducă de mâncare.

"Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima data m-a oprit un echipaj de Poliție. L-a fost milă de mine și m-au lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă.", a spus Sergiu, pentru BZI.

După vizita la spital, tânărul a muncit, calul pe care l-a călărit fiindu-i ajutor de nădejde: "Am fost plecat la muncă. În fiecare zi plec la muncă cu calul. Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Când am aflat că a născut, am mers să-i duc de mâncare.", a mai spus Sergiu.

Tânărul trăiește în condiții modeste împreună cu familia lui și a început să construiască o casă de câțiva metri pătrați. A ridicat doar o parte din pereți și mai are mult de lucru. Nu are bani să finalizeze totul, dar muncește pentru asta: "Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face, muncesc cât pot.", a mai spus Sergiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Sergiu, tatăl care s-a urcat pe cal și s-a dus la maternitate ca să își vadă băiețelul abia născut și soția: "Să le duc de mâncare"