Antena Meniu Search
x

Un bătrân de aproape 70 de ani conducea cu permis emis de Republica Socialistă România în 1971, fără ITP şi RCA

Un bătrân de 70 de ani a fost prins de poliţişti în trafic,la volanul unei maşini fără ITP, fără asigurare şi cu un permis emis de Republica Socialistă România în 1971.Întrebat de poliţişti ce l-a motivat să se urce la volanul maşinii în aceste condiţii,bătrânul a precizat că nu ştia că nu are voie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.07.2019, 11:50

Un bătrân de 70 de ani conducea cu permis emis de Republica Socialistă România în 1971, fără ITP şi RCA

Un bătrân de aproape 70 de ani a fost prins de poliţişti la o razie, în trafic, la volanul unei maşini fără ITP, fără asigurare şi cu un permis autor emis de Republica Socialistă România în 1971.

Întrebat de poliţişti ce l-a motivat să se urce la volanul maşinii în aceste condiţii, bătrânul a precizat că nu ştia că nu are voie.

Un bătrân de aproape 70 de ani conducea cu permis emis de Republica Socialistă România în 1971, fără ITP şi RCA

Poliţiştii din Suceava au oprit pentru control o maşină condusă de un bătrân de aproape 70 de ani. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că bărbatul le-a oferit un permis auto foarte vechi, emis de Republica Socialistă România în 1971. Bătrânul nu avea ITP-ul făcut la maşină și nici asigurarea RCA.

"O patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a oprit pentru control pe DJ 178A din comuna Todirești, un autoturism condus de un localnic, care a prezentat un permis de conducere categoriile „B” și „C”, eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, însă neactualizat conform normelor rutiere în vigoare. Cu ocazia cercetărilor, bărbatul a declarat faptul că, nu  posedă alt permis de conducere decât cel prezentat pentru control și nu a știu faptul că, nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul are inspecția tehnica periodica (I.T.P.) expirată și nu este asigurat R.C.A., motiv pentru care, bărbatul a fost sancționat contravențional", informează oficialii, citaţi de newsbucovina.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un bătrân de aproape 70 de ani conducea cu permis emis de Republica Socialistă România în 1971, fără ITP şi RCA