Antena Meniu Search
x

Sora lui Andrei, tânărul îndrăgostit care s-a sinucis, la Cotnari: "Nu știu dacă să mai cred în Dumnezeu"

Sora lui Andrei, tânărul îndrăgostit care s-a sinucis, la Cotnari, a transmis un mesaj cutremurător, după tragedia prin care trece familia ei: "Nu știu dacă să mai cred în Dumnezeu", a scris fata, pe Facebook.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.08.2020, 15:04

Sinucidere
Andrei a murit la 21 de ani - Facebook
  • Andrei avea 21 de ani și s-a întors în România pentru iubita lui.
  • Fata nu a vrut să continue să mai aibă o relație cu el.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani s-a sinucis după o decepție în dragoste. Andrei Florin Bâzgă avea 21 de ani și era de loc din comuna ieșeană Cotnari. Plecat de ceva timp din țară pentru a-și face un viitor, tânărul trecea printr-o perioadă dicilă din cauza unei relații pe care o avea cu o tânără din Hârlău.

Andrei s-a întors recent în țară pentru a-i recâștiga inima fostei lui iubite. I-a spus fetei în repetate rânduri că în cazul în care aceasta nu va accepta să se împace cu el, își va pune capăt zilelor

Pe 19 august, Andrei a vorbit mai mult timp cu tânăra de la care ar fi primit numai refuzuri. A mers la un magazin din Cotnari și a stat alături de câțiva prieteni. Apoi s-a întors acasă unde locuia cu surorile și părinții săi și s-a spânzurat cu o funie de scările exterioare ale casei.

Elena, una dintre surorile adolescentului, a scris un mesaj cutremurător pe Facebook: "Scumpul meu fratior, mai lasat fara nici o speranta, cum voi mai fi de acum incolo.Cu cine o sa ma mai distrez eu la nunti,cu cine mai fac planuri de vacanta??? Ai distru-o pe mama pe Georgiana pe tata eu sunt la pamant nu mai am nici un pic de speranta. Pute-au sa te salveze dar nu si-au dat interesu si mi-te-au lasat sa iti dai sufletul....Nu te-a durut sufletul pt noi, nu te-ai gandit ce lasi in urma ta si cata durere si disperare.... Ma uit cartre cmcer si nu stiu daca sa mai cred in Dumnezeu pt ca el poate te impiefica sau te indrepta pe calea cea buna Te iubesc scumpul meu, ochii mei caprui bradul nostru inalt si frumos.😭😭😭😭😭😭😭".

Anterior acestui mesaj, fata scrisese altul, în care îi reproșa lui Andrei că s-a gândit doar la fosta lui iubită, care nu mai simțea nimic pentru el: "Ai luat cu tine tot ce era mai frumos, ne -ai distrus pe toti.Sigurul frate,singurul fiu al acestei famili😭😭😭😭 Nu stiu ce a fost in capul tau dar nu a fost corect,nu te-ai gandit la noi ci la ea, la cea pt care ți-ai dat viata. Ai fost esti si vei ramana acel baiat cu ochi caprui si frumos.Te vom iubi oriunde te-ai afla acum... Nu ştiu cum va fi de acum încolo fara tine dar poate dumnezeu te-a vrut prea mult si nu ni-tea lasat noua.😭😭😭"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Sora lui Andrei, tânărul îndrăgostit care s-a sinucis, la Cotnari: "Nu știu dacă să mai cred în Dumnezeu"