Antena Meniu Search
x

Special! Permanent pentru îndreptat părul

Femeile sunt greu de înţeles şi de mulţumit. Mai ales când vine vorba despre păr. Indiferent cu ce tip de păr se nasc, majoritatea doamnelor cheltuie foarte mulţi bani şi timp pentru a-l modifica.

Vezi și

Femeile sunt greu de înţeles şi de mulţumit. Mai ales când vine vorba despre păr. Indiferent cu ce tip de păr se nasc, majoritatea doamnelor cheltuie foarte mulţi bani şi timp pentru a-l modifica. 

Cele cu păr drept îşi doresc păr creţ, iar cele cu păr creţ, ondulat sau greu de coafat visează la un păr drept şi mătăsos. Ca să le mulţumească pe fiecare în parte, specialiştii au găsit de-a lungul timpului tot felul de soluţii. Astfel, cele care îşi doreau să aibă bucle îşi puteau face permanent, iar cele care doreau să-şi îndrepte părul puteau folosi placa. Mai nou, însă, s-a inventat şi permanentul pentru îndreptat părul.

Placa a fost întotdeauna soluţia pentru îndreptat părul, dar rezultatul durează prea puţin, plus că întreg procesul mănâncă zeci de minute, zi de zi. Iar în timp ajunge chiar să afecteze firul de păr, dacă placa nu este folosită corect. Deci, nu e de mirare că multe dintre doamne au început să caute tot felul de alte metode pentru a avea un păr drept şi strălucitor pe o perioadă mai îndelungată de timp. Evident, specialiştii le-au venit în ajutor.

Hair Botox-ul este un tratament permanent de întreptare a păului cu efecte de până la 6 luni. Realizarea lui nu durează mai mult de două ore, iar după aplicare nu aveţi mare lucru de făcut. Sunt, totuşi, două lucruri de care trebuie să ţineţi cont.

De asemenea, hair botox-ul nu se recomandă doar persoanelor cu părul creţ, ci şi celor care au un păr deshidratat şi fără luciu, după vopsiri şi decolorări repetate sau persoanelor cu păr foarte sensibil. Înclusiv femeile cu păr drept îşi pot face un astfel de tratament, pentru a "cuminţii" firele rebele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Special! Permanent pentru îndreptat părul