Antena Meniu Search
x

Tânăr oltean la urgență cu un tub de deodorant în anus. A sunat la 112: "Am avut un accident casnic!"

Un tânăr oltean a ajuns la urgență cu un tub de deodorant în anus, joi seara. El a sunat la 112 și a anunțat: "Am avut un accident casnic!".

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.04.2020, 09:36

Olt
Tânăr oltean la urgență cu un tub de deodorant în anus. A sunat la 112: "Am avut un accident casnic!" - Facebook
  • Apel disperat la 112, dintr-o comună din Olt.
  • Tânărul era acasă cu iubita lui.

Un tânăr oltean a ajuns la urgență cu un tub de deodorant în anus, joi seara. El a sunat la 112 și a anunțat: "Am avut un accident casnic!".

Un tânăr de 23 de ani din Olt a a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina cu o ambulanţă, joi seara, după ce a cerut ajutorul la 112.  Solicitarea a venit din comuna Brâncoveni, pacientul anunţând că nu mai poate să scoată un tub de deodorant din anus. 

Tânărul se afla împreună cu partenera sa la domiciliu şi a motivat că la mijloc a fost un „accident casnic“, respectiv că s-a aşezat din greşeală pe tubul de deodorant. Bărbatul a rezistat trei ore, sperând că se va rezolva problema „natural“, însă când durerile au devenit de nesuportat a sunat la 112, fiind preluat de un echipaj, scrie Adevărul

Tânărul a avut nevoie de intervenție chirurgicală, în zona abdominală, acolo und emedicii au descoperit că ajunsese tubul de deodorant, când l-au palpat pe tânăr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Tânăr oltean la urgență cu un tub de deodorant în anus. A sunat la 112: "Am avut un accident casnic!"