O viitoare mireasă s-a aruncat de pe podul de la Agigea, cu câteva zile înainte de nuntă (Video)

De Cristian Ionescu.
Publicat: 09.09.2019, 11:35.
Actualizat: 09.09.2019, 12:28

Alina, o tânără de 32 de ani, din Constanţa, s-a înecat în Canalul Dunăre-Marea Neagră, după ce ar fi sărit de pe podul de la Agigea. Încălţările fetei, dar şi maşina cu care ea s-a deplasat până la locul de unde s-ar fi aruncat, au fost găsite pe pod. Ea urma să devină mireasă peste câteva zile.

Alina, o tânără de 32 de ani, din Constanţa, s-a înecat în Canalul Dunăre-Marea Neagră, după ce ar fi sărit de pe podul de la Agigea.

Încălţările fetei, dar şi maşina cu care ea s-a deplasat până la locul de unde s-ar fi aruncat, au fost găsite pe pod. Ea urma să devină mireasă peste câteva zile.

O tânără s-a aruncat de pe podul de la Agigea, cu doar câteva zile înainte de nuntă

12 scafandri, 4 maşini de pompieri şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa au intervenit la un apel care informa că o tânără s-a aruncat de pe podul de la Agigea.

Corpul fără viaţă al fetei a fost găsit de scafandri în scurt timp şi scos la mal, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Tânăra a fost identificată ca Alina Cristina D, o tânără de 32 de ani, a cărei nuntă urma să aibă loc peste doar câteva zile, aşa cum apare şi în registrul Serviciului de stare civilă Constanţa.

Încălţările fetei, dar şi maşina acesteia au fost găsite pe pod.

Nu se cunosc momentan motivele care au împins-o pe tânără la un asemenea gest dramatic.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.