Antena Meniu Search
x

Un taximetrist din Bucureşti a luat la bătaie clientul care a vrut să urce cu ţigara în maşină (video)

Un taximetrist din Bucureşti a luat la bătaie clientul care a vrut să urce cu ţigara în maşină. Şoferul l-a luat la pumni şi pe picioare pe tânărul care, se pare, îl înjurase.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.01.2020, 13:16

Un taximetrist bucureştean şi-a luat la bătaie clientul Vezi și

Un taximetrist din Bucureşti a luat la bătaie clientul care a vrut să urce cu ţigara în maşină. Şoferul l-a luat la pumni şi pe picioare pe tânărul care, se pare, îl înjurase.

Un taximetrist bucureştean l-a lovit violent pe un client care a vrut să se urce în maşină, vineri de dimineaţă, cu ţigara aprinsă. Cei doi sau luat la ceartă, se pare că tânărul l-a înjurat pe şofer iar acesta l-a luat la pumni.

Imagini cu incidentul au fost filmate dintr-o reşedinţă aflată în intersecţia de pe Şoseaua Giurgiului unde a avut loc bătaia, în jurul orei 5.30 de dimineaţă.

În imagini se vede cum şoferul îl loveşte violent de mai multe ori pe client.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au deschis dosar pe nal pentru vătămare corporală, după ce au văzut imaginile, dar pentru a finaliza cercetarea e nevoie ca victima să depună plângere, ceea ce nu s-a întâmplat deocamdat.

"Cu privire la apariția în spațiul public a unei  filmări, în care un șofer de taxi lovește un bărbat, facem următoarele precizări: Astăzi, 10 ianuarie, în jurul orelor 5:30, Secția 16 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de un bărbat, cu privire la faptul că este agresat de un șofer de taxi.

Polițiștii sosiți la fața locului, i-au identificat pe cei doi bărbați implicați și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt continuate de către Secția 16 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, activitățile urmând a se desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un taximetrist din Bucureşti a luat la bătaie clientul care a vrut să urce cu ţigara în maşină (video)