Un nou incendiu a izbucnit la moara lui Assan

Publicat: 07.06.2012, 19:23.

Flacari imense in centrul Capitalei! O cladire declarata monument istoric, moara lui Assan, s-a aprins din nou, la patru ani de la incendiul care a distrus-o. Flacarile au inghitit, de data aceasta acoperisul, iar pompierii au avut nevoie de ajutorul elicopterului pentru a stinge focul. Vecinii cladirii sunt convinsi ca incendiul a fost provocat, iar miza ar fi terenul care valoreaza aproape 50 de milioane de euro.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.