UPDATE! Irakianul prins inarmat, langa Ambasada Marii Britanii din Bucuresti, vroia sa-si razbune familia ucisa in razboi de fortele occidentale

Publicat: 15.12.2012, 19:21.

Romania pare sa devina pamantul razbunarii pentru teroristi. La o saptamana dupa ce doi studenti pakistanezi din Sibiu au fost acuzati ca pregateau un atentat, un irakian a fost prins inarmat langa Ambasada Marii Britanii din Bucuresti. Avea doar un cutit cu o lama de peste 20 de centimetri, dar si o dorinta uriasa de a ucide un oficial.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.