Zeci de mii de pelerini s-au strâns la Mănăstirea Nicula

Publicat: 15.08.2016, 19:26.

Icoana Maicii Domnului despre care se spune că face minuni a chemat şi în acest an zeci de mii de oameni la mănăstirea Nicula, din Cluj. Ca să ajungă la cel mai mare pelerinaj ortodox din Ardeal, oamenii au mers pe jos şi zeci de kilometri. Au venit de peste tot din ţară, au dormit sub cerul liber şi s-au târât pe genunchi şi pe coate în jurul bisericii vechi. E o energie aparte la Nicula, spun credincioşii, care îi adună în fiecare an într-un ritual impresionant.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
Lanţ uman împotriva şoferilor care au vrut să depăşească pe contrasens, în vama Negru Vodă. "Au fost trimişi în coada coloanei"
1
Fii Observator • pe 02.08 la 22:59

Bun-simţ pe contrasens. Pe şoselele din România, tupeul şi inconştienţa depăşesc răbdarea şoferilor disciplinaţi. O nouă dovadă în acest sens vine de la vama Negru Vodă. Zeci de maşini au ieşit sfidător dintr-o coloană kilometrică direct pe contrasens. Un lanţ uman, format din şoferii care respectau regulile, a spus stop obrăzniciei la volan.