Andone, adio TSKA!

Publicat: 30.03.2010, 11:57.

Presedintele, lui TSKA Sofia, Dimitar Borisov, s-a intalnit, cu Ioan Becali, pentru a rezilia, contractul, lui Ioan Andone. Aflat cu TSKA, pe locul 3, in Bulgaria, la 8 puncte, de liderul, Litex Loveci, fara bani de transferuri, si sub presiunea, propriilor fani, Andone va semna astazi, actele pentru, rezilierea contractului, cu Steaua Bulgariei. Pancu si Florentin Petre, vor ramane, la Sofia, cel putin pana, in vara.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.