Antena Meniu Search
x

Eugen Neagoe a fost filmat când a făcut infarct, pe banca de rezerve, la Dinamo - Universitatea Craiova (video)

Eugen Neagoe a fost filmat când a făcut infarct, pe banca de rezerve, la Dinamo - Universitatea Craiova. Antrenorul dinamovist a fost resuscitat cu şocuri electrice în ambulanţa intrată pe teren şi apoi a fost dus la spitalul Floreasca.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.07.2019, 10:48

Eugen Neagoe a fost filmat când a făcut infarct, pe banca de rezerve, la Dinamo - Universitatea Craiova. Antrenorul dinamovist a fost resuscitat cu şocuri electrice în ambulanţa intrată pe teren şi apoi a fost dus la spitalul Floreasca.

În minutul 25, partida Dinamo - Universitatea Craiova a fost întreruptă, după ce tehnicianului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă, suferind un stop cardiac. Neagoe a primit îngrijiri câteva minute, iar după aproximativ un sfert de oră a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat.

În imaginile difuzate de Look Sport, s-a putut vedea cum lui Neagoe i s-a făcut rău, a început să respire sacadat, medicul Liviu Bătineanu i-a dat o sticlă de apă cu vitamine, i-a luat pulsul, iar apoi tehnicianul şi-a dat jos sacoul, ochelarii şi a început să tremure, moment în care a fost chemată salvarea. Apoi s-a înmuiat şi a căzut de pe bancă.

Neagoe a fost stabilizat mai întâi pe teren, iar apoi în ambulanţă medicii au folosit defribilatorul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un medic de la Spitalul de Urgenţă Florească a declarat că antrenorul FC Dinamo, Eugen Neagoe, a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, dar nu a dorit să ofere alte detalii.

"Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale, în acest moment este în curs de investigaţie. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca date privind dioagnosticul, prognosticul, evoluţia şi tratamentul să fie furnizate de familie, când aceştia vor dori. Este stabil în acest moment, atât vă pot spune.", a declarat Alexandru Caloian, medic specialist medicină de urgenţă la spitalul Floreasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Eugen Neagoe a fost filmat când a făcut infarct, pe banca de rezerve, la Dinamo - Universitatea Craiova (video)