Florentin Petre si-a luat in serios rolul de antrenor la Dinamo

Publicat: 17.01.2013, 07:00.

Florentin Petre si-a luat in serios rolul de antrenor la Dinamo. Chiar daca e doar secund, Piticul a fost cel care le-a dat indicatii jucatorilor la Poiana Brasov. Veteranul Danciulescu nu i-a iesit din cuvant, chiar daca printre exercitii, si-a permis sa glumeasca alaturi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.