Fostul capitan al Stelei, Ghionea, este dorit in Stefan cel Mare!

Publicat: 02.02.2011, 20:18.

Dinamo pregateste lovitura inceputului de an: fostul capitan al Stelei, Ghionea, este dorit in Stefan cel Mare! Ghionea este fundasul cu care Andone vrea sa-si intareasca defensiva. Ghionea nu a mai fost platit de 4 luni de Dnepr si poate pleca gratis din Ucraina. Dar Steaua ar putea sa-i strice ploile antrenorului dinamovist: Ghionea este nimeni altul decat, finul managerului din Ghencea, Mihai Stoica.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.