Patronul Stelei trage sforile ca Steaua sa joace pe National Arena

Publicat: 04.09.2011, 20:04.

Steaua si-a gasit teren pentru Europa League, dar in campionat inca se plimba din stadion in stadion Patronul Stelei trage sforile ca echipa sa sa poata juca si meciurile din Liga Intai pe National Arena. Dar autoritatile i-au transmis ca gazonul este fragil si nu va rezista cu atatea meciuri programate acolo. Seful Stelei a promis ca va pune cel mai scump gazon!

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.