Antena Meniu Search
x

Video Românii care fac ca lumea întreagă să vorbească la superlativ despre noi: Popovici, Halep și lotul de canotaj ne-au readus aminte de succesele din trecut

Un nou succes de răsunet pentru David Popovici. Românul a câştigat titlul continental în proba de 200 de metri liber. Cele două titluri europene vin după ce, în iunie, sportivul dinamovist a reuşit dubla de aur la 100 şi 200 de metri liber, la Mondialele de la Budapesta. Suntem într-o perioadă de graţie pentru sportul românesc. Dincolo de performanţele extratereste ale lui David, Simona Halep a câştigat un nou titlu important, după doi ani de pauză, iar lotul de canotaj s-a întors cu tolba plină de medalii de la europenele din Germania.

de Redactia Observator

la 15.08.2022, 22:16

Vezi și

David Popovici este cel mai rapid înotător din istorie. Dublu campion mondial la Budapesta, românul a confirmat la Europenele de la Roma. La doar 17 ani, are lumea la picioare şi a devenit deja obiect de studiu pentru specialişti. 

David Popovici, campion european: Prioritatea mea este să îi inspir pe oameni, mai ales pe cei mici, indiferent dacă sunt italieni sau români. Să îi văd pe toţi în tribune este unul dintre cele mai frumoase sentimente.

Simona Halep a revenit în Top 10 mondial, mai exact pe locul 6, după victoria în Openul Canadei

Simona Halep, locul 6 WTA: Am luptat din greu pentru că am vrut să câştig în faţa voastră, mulţi români, multe steaguri româneşti.

Pe acelaşi subiect

Impresionată de victoria Simonei, o ziaristă locală a uitat şi ţara din care provine Simona, şi faptul că pentru campioana de la Toronto urmează un nou turneu.

Kristina Rutherford, jurnalist: Bună, Simona, sunt Kristina de la SportsNet, mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria alături de fanii tăi unguri din Toronto.

Simona Halep, locul 6 WTA: Vom sărbători mâine pe terenul de tenis pentru că voi merge la Cincinnati, așa că vom fi cu toții la antrenament. Cât despre fani, despre fanii români, vreau doar să le mulțumesc pentru că au venit și m-au susținut.

Simona Halep a fost aşteptată de suporterii români la ieşirea de pe arena din Toronto

Antrenorul Simonei s-a declarat impresionat de românii care-şi încurajează favoriţii în toate colţurile lumii.

România a reuşit o performanță istorică şi la Campionatul European de Canotaj. cinci medalii de aur și trei de bronz  au cucerit canotorii români la Munchen.

Magdalena Rusu, campioană mondială: Noi reprezentăm România şi suntem cea mai puternică echipă din ţară. Cele mai puternice fete din ţară sunt aici în fata dumneavoastră. 

Deşi este cel mai bogat palmares obţinut de canotorii tricolori la o competiţie majoră, la ceremonia de la Otopeni nu a participat niciun oficial al statului român.

Simona Radiş, campioană mondială: Le urăm vacanţă plăcută în continuare, să ne urmarească la TV şi probabil când vom mai aduce rezultate, poate trebuie mai multe, vor face un mic deranj şi vor veni aici alaturi de noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Sport » Românii care fac ca lumea întreagă să vorbească la superlativ despre noi: Popovici, Halep și lotul de canotaj ne-au readus aminte de succesele din trecut