Antena Meniu Search
x

Video Poiana Brașov, destinația preferată a turiștilor în minivacanța de Sfânta Maria

Weekendul prelungit aduce turiştii şi la munte. Pentru cine nu a mai prins loc pe litoral, sau, pur şi simplu, pentru iubitorii muntelui, petrecerea timpului liber în natură, la umbră şi răcoare plăcută, înconjurat de peisaje spectaculoase, este o alegere cel puţin la fel de bună.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 13.08.2022, 15:06

Vezi și

Sunt foarte multe modalități de petrecere a timpului liber atâta timp cât soarele este sus pe cer. În zona Noua se află cel mai mare parc de aventuri din centrul țării, iar două dintre tirolienele care traversează lacul Noua sunt atracția acestui parcului de aventuri.

Dar, turiștii care vizitează acest loc pot alege și o plimbare pe lac. Există și zone special amenajate pentru picnic în aer liber.

Foarte aproape de acest loc se află cele două dintre cele mai frumoase trasee care urcă spre vârful Postăvarul, iar la mai puțin de 2 kilometrii este una dintre cele mai frumoase zone de zbor cu parpanta, zona Bunloc, unde turiștii pot alege un zbor în sistemul tandem.

Turiștii au ce face în Braov și Poiana Brașov și în zilele mai ploioase, deoarece foarte multe hoteluri și-au amenajat zone spa,special pentru astfel de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Travel » Poiana Brașov, destinația preferată a turiștilor în minivacanța de Sfânta Maria