Antena Meniu Search
x

Video Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat finala America Express. Cum au reacţionat Andreea Bălan şi Andreea Antonescu

A fost anunţat câştigătorul finalei America Express! Momentul mult aşteptat i-a ţinut pe toţi cu sufletul la gură, până la capătul cursei de pe Drumul Aurului. După două luni pline de emoţii, aventură şi culoare, ce i-au purtat pe concurenţii emisiunii de la Antena 1 prin Mexic, Guatemala și Columbia, Irina Fodor a pronunţat numele echipei care se întoarce în România cu trofeul America Express, dar şi cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Echipa Cătălin Bordea - Nelu Cortea a câştigat finala America Express din Columbia, iar ediţia de duminică, 26 martie 2023 pune astfel capăt primului sezon de pe continentul american al emisiunii celebre difuzate pe Antena 1 şi online pe AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 27.03.2023, 00:58

Câştigătorul America Express a fost anunţat duminică, 26 martie 2023, la Antena 1. Finala America Express a pus punct călătoriei de pe Drumul Aurului, însoţită pe parcursul celor două luni de aventuri palpitante de fraza cu care prezentatoarea Irina Fodor i-a obişnuit atât pe concurenţi, cât şi pe fanii emisiunii: "America Express continuă!" Iată că după 7.000 de kilometri parcurşi într-un ritm ameţitor, prin trei ţări pline de frumuseţi, dar şi de pericol, au fost anunţaţi câştigătorii America Express. Lupta s-a dat între ultimele două echipe rămase în joc, Andreea Bălan - Andreea Antonescu și Cătălin Bordea - Nelu Cortea. Marea veste din ediţia America Express difuzată duminică, 26 martie 2023, a adus echipei câştigătoare atât trofeul emisiunii, cât şi un premiu în valoare de 30.000 de euro.

Finala America Express 26 martie 2023. Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat marele premiu

Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat finala America Express, iar odată cu marele premiu şi-au adjudecat titlul de cuceritori ai El Dorado, pe Drumul Aurului. "Acesta este trofeul. Sunteţi câştigătorii sezonului 5 America Express! Felicitări din tot sufletul", i-a anunţat Irina Fodor pe Cătălin Bordea şi Nelu Cortea. Cei doi actori au izbocnit în lacrimi de bucurie şi s-au îmbrăţişat. Parcă nu le venea să creadă că au reuşit. 

"Îţi vine să plângi, să mulţumeşti, să iei în braţe. M-am uitat la ăsta (n.r. Cortea)... Este incredibilă senzaţia, este ceva unic", a povestit Cătălin Bordea, după aflarea veştii că a câştigat America Express. "Eram doi nebuni care nu înţeleg ce se întâmplă. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea. A fost o aventură şi un carusel... Nu se compară cu absolut nimic!", a adăugat Nelu Cortea.

Pe acelaşi subiect

Reacţia echipei Andreea Bălan - Andreea Antonescu

Cum a reacţionat echipa formată din Andreea Bălan şi Andreea Antonescu atunci când i-au văzut pe Bordea şi Cortea câştigători? "Ne bucurăm pentru băieţi şi ne-am dorit o luptă corectă, alături de nişte oameni foarte puternici, pe care i-am susţinut din prima secundă", spune Andreea Antonescu. "Felicitări, băieţi! Ne bucurăm pentru voi", a adăugat Andreea Bălan.

Câştigătorii America Express au primit marele premiu de 30.000 de euro

Echipa formată din Cătălin Bordea şi Nelu Cortea a primit trofeul America Express, dar şi marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Cei doi buni prieteni au participat la emisiune şi ca un test al prieteniei, pornind pe Drumul Aurului pentru a vedea dacă numele lor rimează la fel de bine și în cele mai vitrege condiții. "Avem turnee împreună de mulți ani și dormim împreună foarte mult, mai des decât dorm cu nevastă-mea, de-asta eu îi zic lui Bordea baby", spunea, cu umor, Nelu Cortea, la începutul filmărilor America Express.

Cei doi actori, care fac o echipă de senzație în spectacolele lor de stand-up comedy, au vorbit şi despre dificultățile întâmpinate în timpul cursei, dar și despre imaginile care i-au marcat într-o lume cu totul diferită de realitatea lor cotidiană. "În America Express am învățat ce înseamnă ploaia cu adevărat. Știi potopul biblic?", a povestit Cătălin Bordea. "Da, asta în timp ce stai în bena unei mașini și mergi cu 100 km la oră! Eu m-am hidratat pentru 3 ani", a adăugat Nelu Cortea.

Probele din finala America Express. Cătălin Bordea şi Nelu Cortea: "Nu ne vine să credem"

Finala America Express din 26 martie 2023 a fost un adevărat maraton cu indicii şi o bătălie memorabilă pentru echipele finaliste Andreea Bălan - Andreea Antonescu și Cătălin Bordea - Nelu Cortea. Cu toţii îşi doreau enorm marele premiu America Express şi trofeul pe care doar cei ce cuceresc El Dorado îl pot lua acasă, în România. Probele pregătite nu puteau fi decât la înălţimea momentului, complexe şi variate. Misiunile i-au purtat pe concurenţii America Express atât pe sol, cât şi în apă, unde au avut de rezolvat enigme şi de dus la bun sfârşit provocări pline de adrenalină. 

Înainte de Marea Finală America Express, echipele s-au arătat încrezătoare în propriile forţe. "Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Vor ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși", a declarat Nelu Cortea. "Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!", a adăugat Cătălin Bordea. "Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare", a spus Andreea Antonescu. "Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând", i-a anunțat Irina Fodor.

Pericole mari în finala America Express. A fost nevoie de o extra echipă de securitate

Câştigătorii America Express, dar şi echipa de pe locul 2 au ştiut din prima clipă că nu-i de glumit când vine vorba de propria securitate. Ruta pe care s-a jucat finala America Express din 26 martie 2023 este una cu un grad ridicat de risc. Iar pentru a avea o cursă plină de adrenalină, dar fără pericole ce ţin de viaţă şi de moarte, pentru prima oară în istoria show-ului a fost nevoie de o extra echipă de securitate, în contact permanent cu autorităţile locale.

Chiar dacă America Express a ajuns la final, Antena 1 pregăteşte noi surprize pentru telespectatori şi pentru abonaţii AntenaPLAY. Luni (27 martie 2023), marţi (28 martie 2023) şi miercuri (29 martie 2023) are loc premiera maraton a sezonului 11 Chefi la cuțite. Cel mai urmărit show culinar din România poate fi urmărit de la ora 20:30, la Antena 1, dar și pe AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au câştigat finala America Express. Cum au reacţionat Andreea Bălan şi Andreea Antonescu