Antena Meniu Search
x

Cine este Narcisa Birjaru, câştigătoarea sezonului 9 Chefi la cutiţe

Narcisa Birjaru este câştigătoarea celui de-al nouălea sezon Chefi la cuţite. Concurenta din echipa lui Chef Scărlătescu a reuşit să îl învingă pe mult mai experimentatul Cătălin Amarandei, finalistul echipei albastre a lui Florin Dumitrescu, dar şi pe Elena Matei, concurenta din echipa verde a lui Sorin Bontea.

de Redactia Observator

la 17.06.2021, 16:50

Cine este Narcisa Birjaru, câştigătoarea sezonului 9 Chefi la cutiţe

Narcisa Birjaru i-a impresionat pe chefi în sezonul 9 cu gustul preparatelor sale, mai ales cu „plăcinta cu iaurt învăţată de la mamaie”, dar și cu atitudinea pozitivă pe care a avut-o de-a lungul competiției.

Cine este Narcisa Birjaru, câştigătoarea sezonului 9 Chefi la cuţite

În vârstă de 24 de ani, Narcisa Birjaru, este de meserie bucătar și lucrează la un stand-up comedy. La 14 ani, câştigătoarea Chefi la cuţite, s-a căsătorit şi a făcut sacrificii mari pentru a deveni bucătar. „Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, spunea concurenta la preselecţii.

Câştigătoarea Chefi la cutiţte a recunoscut că provine dintr-o familie de etnie romă și că așa este tradiția la ei. „Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru.

Narcisa a anunţat din audiţii că vrea la Cătălin Scărlătescu în echipă, pentru că este juratul pe care îl admiră cel mai mult, şi acolo a şi ajuns pregătit în audiții propria rețetă de burger cu cartofi.

Toate ediţiile Chefi la Cuţite pot fi urmărite integral pe Antena Play.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Cine este Narcisa Birjaru, câştigătoarea sezonului 9 Chefi la cutiţe