Antena Meniu Search
x

Galerie foto Insula Iubirii sezon 6, rezumat 24 mai 2022. Ispitele Maria Vornicu și Dinu Popescu au părăsit Insula Iubirii. Sebastian se retrage alături de ispita Oana în baie. Ce au filmat camerele

Ediția 8 a sezonului 6 Insula Iubirii a adus pe micile ecrane un moment foarte așteptat de către cei de acasă. Rey și Florin, Lavinia și Eda au fost puși față în față la ceremonia focului, iar atmosfera a devenit una tensionată. Tot pe 24 mai 2022, ispitele Maria Vornicu și Dinu Popescu au fost nominalizați de concurenți să părăsească insula din Thailanda. Hai să vezi ce surpriză l-a așteptat pe Sebastian la vila băieților, chiar de ziua lui. 

de Redactia Observator

la 25.05.2022, 00:39

În ediția de seara trecută, speranțele lui Rey au fost ruinate după ce a văzut că la ceremonia focului își face apariția ispita Florin, bărbatul de care s-a apropiat cel mai mult partenera sa de pe insula cealaltă. Publicul a așteptat cu nerăbdare ediția 8 a sezonului 6 din Insula Iubirii pentru a vedea cum decurge discuția dintre cei doi, dar și conversația dintre Lavinia și Eda. 

Așteptarea a luat sfârșit pentru telespectatorii care au urmărit cu sufletul la gură fiecare moment din noul episod al reality show-ului. Surprizele nu au întârziat să apară la bonfire-ul special. Rey și Florin au avut parte de o discuție mai aprinsă după ce ispita a folosit un cuvânt jignitor la adresa concurentului. 

Citește și:

Nici discuția Laviniei cu Eda nu a fost una calmă. Ispita a ținut neapărat să-i spună concurentei că îi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat între ea și Rey, însă asta a picat pradă sentimentelor. Tânăra i-a răspuns direct Edei că nu este cazul să aibă regrete dacă relația dintre ei este una reală. 

Deși a încercat să dea uitării discuția pe care a avut-o cu Lavinia, Eda nu s-a putut abține și a început să plângă în dormitor la scurt timp de la revenirea în vila băieților. Rey a simțit că este ceva în neregulă, motiv pentru care s-a decis să o caute. Concurentul a rămas surprins de faptul că ispita a izbucnit în lacrimi din cauza presiunii pe care a acumulat-o la bonfire-ul cu iubita lui.

La întoarcerea de la ceremonia focului, Rey a avut parte și de un cadou special de ziua sa din partea Edei, care l-a ajutat să dea uitării întâlnirea cu Florin. Concurentul a fost primit cu un „striptease” incendiar din partea ispitei. La fel și Sebstian, care și-a anivrsat ziua de naștere în același timp cu colegul său de cameră. Iubitul Cristinei s-a bucurat din plin de dansul pe care ispita Oana i l-a făcut cadou. 

În timp ce colegii lor petreceau, Sebastian și Oana au simțit nevoia să se retragă în camera concurentului. Cei doi au fost surprinși în timp ce intrau în baie, locul în care au stat câteva minute departe de camerele de filmat. 

Nici momentele emoționante nu au întârziat să apară în episodul 8 al sezonului 6 din Insula Iubirii, de pe data de 24 mai 2022. Rey a fost copleșit de emoții după ce a primit din partea Edei o scrisoare neașteptată. Cuvintele ispitei l-au făcut pe concurentă să lăcrimeze, lucru la care nu s-a așteptat nici măcar o secundă. 

Lavinia și Florin, primul sărut în ediția 8 a sezonului 6 din Insula Iubirii

Lavinia s-a gândit foarte bine la relația cu partenerul său după discuția pe care a avut-o cu Eda. Se pare că tânăra nu a mai ținut cont de Rey și a acceptat un prim sărut cu Florin. Cei doi au avut parte de un moment de-a dreptul romantic, iar sărutul a fost foarte pasional. 

Citește și:

Concurenta și ispita masculină au petrecut toată noaptea împreună. Aceștia s-au sărutat și au stat îmbrățișați până când tânăra a decis că este timpul să meargă la somn. Florin nu a suportat să stea prea mult departe de Lavinia, motiv pentru care s-a furișat în camera acesteia pentru a-i oferi un pupic pe frunte, în toiul nopții. 

Ispitele Maria Vornicu și Dinu Popescu au părăsit Insula Iubirii  în ediția 8 a sezonului 6 din Insula Iubirii 

În ediția 8 a sezonului 6 din Insula Iubirii, Radu Vâlcan a revenit la vilele concurenților cu o nouă veste care i-a pus în dificultate. Fetele și băieții au fost nevoiți să nominalizeze două ispite care să părăsească insula din Thailanda. 

Concurenții nu au stat prea mult pe gânduri. Maria Vornicu a primit cele mai multe voturi din partea băieților, fiind prima ispită care pleacă din cadrul reality show-ului. Pe insula cealaltă, fetele au discutat cu lux de amănunte pe cine vor să elimine dintre Dinu Popescu și Marius Hărdoiu. 

În urma unor discuții în contradictoriu, concurentele au decis ca Dinu Popescu să părăsească Insula Iubirii pentru că nu au interacționat așa de mult cu el, cum au făcut-o cu ceilalți băieți. În plus, fetele au susținut că ispita este foarte retrasă și petrece foarte mult timp în camera sa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Insula Iubirii sezon 6, rezumat 24 mai 2022. Ispitele Maria Vornicu și Dinu Popescu au părăsit Insula Iubirii. Sebastian se retrage alături de ispita Oana în baie. Ce au filmat camerele