Antena Meniu Search
x

Fenomen meteo extrem la Buzău, asemănător unui taifun de clasă superioară (Video)

O furtună puternică, asemănătoare unui taifun de clasă superioară, însoţită de o ploaie cu grindină a lovit Buzăul, imaginile fiind parcă desprinse dintr-o furtună tropicală de mare putere. Locuitorii au filmat imagini incredibile din timpul furtunii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.06.2019, 18:29

Fenomen meteo extrem la Buzău, asemănător unui taifun de clasă superioară (Video) Vezi și

O furtună puternică, asemănătoare unui taifun de clasă superioară, însoţită de o ploaie cu grindină a lovit Buzăul, imaginile fiind parcă desprinse dintr-o furtună tropicală de mare putere.

Locuitorii au filmat imagini incredibile din timpul furtunii, publicându-le pe reţelele de socializare şi precizând că nu au mai văzut asa ceva.

Fenomen meteo extrem la Buzău, asemănător unui taifun

O furtună puternică a lovit în Buzău, iar imaginile par a surprinde mai degrabă un taifun de clasă superioară, nu o furtună în România. 

Locuitorii au postat pe reţelele de socializare imaginile, precizând că nu au mai văzut aşa furtună puternică.

Judeţul Buzău a fost sub alertă de averse puternice, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie.

O alertă meteo cu efect imediat a fost emisă în urmă cu puţin timp de ANM, 12 judeţe fiind lovite de fenomene meteo extreme. (Sursa Video: Marius Nicolae)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Fenomen meteo extrem la Buzău, asemănător unui taifun de clasă superioară (Video)