Antena Meniu Search
x

Imagini dramatice după furtuna din București. Copaci rupți și străzi inundate (Video)

Furtuna care a lovit duminică seară în București a provocat și pagube, în mai multe cartiere. Martorii au semnalat copaci doborîți cu totul la pământ sau rupți, dar și inundații pe numeroase străzi.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 25.08.2019, 19:56

Furtuna din București a provocat inundații și pagube duminică seară Vezi și

Furtuna care a lovit duminică seară în București a provocat și pagube, în mai multe cartiere. Martorii au semnalat copaci doborîți cu totul la pământ sau rupți, dar și inundații pe numeroase străzi.

Potrivit ISU București, furtuna a doborît 25 de copaci în Capitală. 6 mașini au fost avariate. 

”In intervalul 18:30-19:30, ca urmare a codului portocaliu, ISUBIF a intervenit pentru degajarea a 25 de copaci căzuți pe carosabil dar și pe șase auto și la o interventie pentru extragerea apei dintr-un subsol”, informează ISU București și Ilfov.

Furtuna, care a pornit în jurul orei 18.30, a doborît un copac fix peste liniile de tensiune, iar apoi pe linia tramvaiului 41, în apropiere de Agronomie.

Echipele de intervenție au fost trimise în zonă, pentru a îndepărta copacul, dar și crengile rupte de la alți copaci, în aceeași zonă, spun martorii.

De asemenea, un alt copac a fost pus la pământ în apropiere de Piața Romană, în zona Bulevardului Magheru. Și aici au fost chemate echipele de intervenție.

Copac rupt de furtună pe Magheru

Pagube și la Aeroportul Otopeni

Distrugeri s-au înregistrat și pe aeroportul Otopeni. La terminalul sosiri, rafalele de vânt au smuls panouri și le-au doborît la pământ, transmite corespondentul nostru, Laurențiu Rădulescu. Din fericire, nu a fost nimeni rănit.

Inundații în Colentina

Puternice inundații au fost semnalate în schimb în zona Colentina. Imaginile amator filmate de martori arată că, în zona Spitalului Colentina, apa a acoperit strada și trotuarul, făcând circulația foarte dificilă.

 Un cod galben de vreme severă a fost emis de meteorologi pentru București în intervalul 18.30 – 19.30, duminică seară. Avertizarea ANM a fost urmată de un mesaj Ro-Alert, de la IGSU, care anunța, de asemenea, populația, de furtuna din București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Imagini dramatice după furtuna din București. Copaci rupți și străzi inundate (Video)