Antena Meniu Search
x

Vremea 7 decembrie 2020 - 4 ianuarie 2021. Prognoza meteo de Crăciun și Revelion

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 7 decembrie 2020 - 4 ianuarie 2021. Specialiştii au anunţat cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.12.2020, 16:14

Vezi și
  • Pentru prima săptămână de prognoză, meteorologii anunță vreme caldă în sud-estul extrem.
  • Specialiștii spun că nu vom avea zăpadă de Crăciun. 

Potrivit meteorologilor, în ţara noastră îşi face simţită prezenţa o masă se aer cald, astfel că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei luni, conform prognozei meteo pe patru săptămâni, până pe 4 ianuarie.

Pentru prima săptămână, meteorologii anunță vreme caldă în sud-estul extrem, dar și în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

"Mai rece va fi în nordul Moldovei, iar precipitații mai abundente se vor înregistra în jumătatea nordică a Olteniei și Munteniei. În Carpaţii Meridionali, sudul Orientalilor vom avea ninsori consistente", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Temperaturile mai ridicate decât normal se vor menține și pe parcursul celei de-a doua săptămâni de prognoză, intervalul 14 - 21 decembrie 2020.

Vremea de Crăciun și Revelion

Specialiștii spun că nu vom avea zăpadă de Crăciun

"Vremea va fi caldă, posibil spre final de an să avem o răcire și ceva ninsori", a explicat Oscar Stanciu, care a precizat că temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste cele normale

pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

De Revelion, pot să apară ninsori în zonele montane.

Prognoza meteo 7 - 14 decembrie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare marte a țării, dar mai ales în sud-estul extrem și în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice, dar mai ales în jumătatea nordică a Olteniei și Munteniei, iar în restul țării va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, potrivit ANM.

Vremea 14 – 21 decembrie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo 21 – 28 decembrie 2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Vremea 28 decembrie – 4 ianuarie 2021

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vremea 7 decembrie 2020 - 4 ianuarie 2021. Prognoza meteo de Crăciun și Revelion