Cum să fierbi ouăle perfect de fiecare dată
De cele mai multe ori atunci când vrei să fierbi un ou nu iese exact aşa cum plănuieşti. Totuşi, procedura este foarte simplă.
De Redactia Observator la 21.04.2014, 15:02- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Primii români au votat în Noua Zeelandă
Astfel, iei oul şi urmezii paşii de mai jos:
1. Pune ouăle într-o oală cu apă rece.
2. Pune oala pe aragaz, la foc mare.
3. Când apa fierbe bine, opreşte aragazul şi acoper-o cu un capac.
4. În funcţie de cum îţi doreşti să iasă ouăle, stai cu ochii pe ceas. Pentru ouă moi, lasă-le să stea 4 minute. Pentru ouă mai ferme, dar totuşi cu interiorul moale, lasă-le 6 minute. Pentru ouă tari, lasă-le 10 minute în apă.
5. Când sunt gata, scoate-le din oală cu o lingură şi pune-le în apa rece.
sursă: ro.stiri.yahoo.com
foto: ro.stiri.yahoo.com