Târguri de bunătăţi deschise în Capitală
Pâine caldă cu zacuscă proaspătă sau cu dulceaţă. Zeamă acră cu carne, fasole şi sarmale. Mici, cârnăciori de casă şi peşte rumenit pe grătar
De Redactia Observator la 09.08.2015, 19:59- EDIŢIE SPECIALĂ Observator. Primele EXIT POLL-uri ale Alegerilor Prezidenţiale, ora 21:00, LIVE la Antena 1
- COMPARAŢIE. Prezenţa la vot pe ore în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2014, 2019 şi 2024
Pâine caldă cu zacuscă proaspătă sau cu dulceaţă. Zeamă acră cu carne, fasole şi sarmale. Mici, cârnăciori de casă şi peşte rumenit pe grătar
Porţiile de mâncare sunt generoase. Iar gustul ca din bucătăria bunicii. Câţiva paşi mai încolo, învăluit într-un nor de fum, un domn cu chipiu marinăresc întoarce peştii pe grătar.
În plină caniculă, micii sunt tot la mare căutare. La fel şi cârnaţii, de casă. Bine rumeniţi. Într-un cuptor de piatră, pâinea e deja coaptă. Iar la coadă, pofticioşii abia aşteaptă să rupă din ea un colţ cald.
Preţul unui borcan de zacuscă este acum de 10 lei. Bani bine cheltuiţi, spun producătorii, pentru că totul e 100% natural. Sănătoasă e şi mierea de albine.
În târgurile deschise în fiecare weekend, în Bucureşti, bucureştenii pot lua masa, dar şi umple sacoşele. Gospodinele au început deja să pregătească tot felul de conserve pentru iarnă.