După luni de zile de pauză forţată, ţările Europei îşi deschid restaurantele şi barurile. Relaxarea vine la pachet cu anumite condiţii
Restaurantele şi barurile se redeschid din nou în ţările Europei, pe măsură ce vaccinarea se extinde, iar numărul infectărilor scade.
De Redactia Observator la 02.06.2021, 09:36De ieri, italienii pot lua masa în interiorul localurilor. Iar clienţii nu s-au lăsat deloc aşteptaţi. În Italia au fost impuse diferite restricţii încă din luna martie 2020. Acum, însă, mai mult de jumătate din populaţia ţării a primit cel puţin o doză de vaccin.
Tot ieri s-au deschis restaurantele şi în Cipru, după opt luni de pauză forţată. Aici, clienţii trebuie să prezinte un "paşaport intern" care să ateste vaccinarea sau imunizarea. Ciprioţii speră totuşi să atragă din nou turiştii străini, chiar şi cu măsuri de precauţie împotriva contaminării.