Antena LIVE

Curs valutar

Horoscop 24 aprilie 2020. Înţelegere, bucurie în familie şi o surpriză în dragoste

Horoscop 24 aprilie 2020. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi, mai ales în dragoste. Cupidon îli face simţită prezenţa.

De la 23.04.2020, 13:37
Horoscopul zilei de 23 aprilie 2020 iStock | Getty Images

Fiţi alături de persoana iubită astăzi, mai ales dacăa re envoie de sprijinul şi sfaturile voastre. Depăşiţi împreună momentele mai puţin plăcute şi restabiliţi pacea şi liniştea în familie.

Horoscop 24 aprilie 2020 Berbec

Dragi Berbeci, trebuie să învăţaţi să pierdeţi. Dacă veţi adopta o atitudine pozitivă, potrivită mai ales când cei apropiaţi sunt cei care câştigă, atunci veţi da dovadă de bunătate, loialitate şi prietenie sinceră şi categoric veţi fi trataţi la fel. Munciţi mai mult şi depuneţi efort dacă vă doriţi cua rdoare succesul, iar dacă aveţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să cereţi sfaturi familiei şi prietenilor.

Horoscop 24 aprilie 2020 Taur

Taurii debordează de energie în această zi, mai ales că şi-au reîncărcat bateriile şi s-au relaxat recent. Dacă nu, atunci astăzi este mometnul ptorivit pentru a face asta. Citiţi o carte, staţi la soare dacă locuiţi la casă sau încercaţi un nou hobby care să vă aducă zâmbetul pe chip. Aveţi curaj şi ieşiţi din zona voastră de confort. S-ar putea să fiţi surprinşi plăcut astăzi. 

Horoscop 24 aprilie 2020 Gemeni

Gemenii se îndrăgostesc iremediabil astăzi de o persoană pe care o cunosc de ceva vreme. Discutaţi şi fiţi sinceri cu propria persoană, vorbiţi despre sentimentele voastre, mai ales că nu aveţi nimic de pierdut. Cine ştie, poate chiar veţi descoperi că dragostea vine din ambele părţi, motiv pentru care puteţi începe o frumoasă poveste de dragoste. FIţi răbdători însă şi aveţi grijă. Luaţi deciziile potrivite pentru voi. 

Horoscop 24 aprilie 2020 Rac

Ești mult mai pregătit să vii în ajutorul persoanelor nevoiașe decât oricine altcineva. Asta înseamnă că ar trebui să fii prima persoană care întinde o mână de ajutor cuiva aflat într-o situație dificilă. Ai energia necesară să faci asta și propriile probleme nu îți vor sta în cale. Recunoștința pe care o vei primi înapoi te va bucura.

Horoscop 24 aprilie 2020 Leu

De ce să vorbești cu cineva, când îi poți cânta o melodie? De ce să scrii un mesaj banal, când poți trimite o felicitare online în care să exprimi tot ceea ce simți? Fii mai creativ cu modul în care alegi să comunici astăzi și vei face o impresie bună. Oamenii vor fi măgulit de atenția suplimentară pe care le-o acorzi, iar inimile lor vor tresări la felul în care îți exprimi sentimentele. Lasă ideile să vină la tine!

Horoscop 24 aprilie 2020 Fecioară

Poți să îți împarți ideile cu cel mai de încredere prieten, dar să nu fii rănit sau defensiv dacă vei afla că nu este la fel de încântat de ceea ce gândești. E rolul lui, ca prieten de încredere, să fie sincer în privința ta și să îți spună chiar și ce nu îți dorești. E important să obții un feedback acum, așa că ar trebui să te concentrezi pe ceea ce poți îmbunătăți, și nu să începi să te aperi. Nu fi prea critic cu cei care încearcă să te ajute.

Horoscop 24 aprilie 2020 Balanță

Astăzi, rutina ta zilnică ar putea fi perturbată, dar nu te va apăsa deloc. Vă concentrați solid pe tot ceea ce trebuie să faceți, așa că nicio distragere nu va fi prea mare pentruvoi. Știi cum să îți ții capul în jos și să rămâi rece, calm și atent în ochiul unui uragan, așa că ai încredere că vei face ceea ce trebuie să faci. De fapt, vei avea timp chiar să te distrezi cu un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme.

Horoscop 24 aprilie 2020 Scorpion

S-ar putea să crezi că vrei să știi toate răspunsurile, dar astăzi ar putea fi în interesul tău să fii puțin neîncrezător. În plus, să știi totul te poate împiedica să te distrezi. Și te poate împiedica să vezi lucrurile într-o lumină nouă. Micile mistere ale vieții îmbogățesc ziua și oferă tuturor speculații.

Horoscop 24 aprilie 2020 Săgetător

Dacă aveți nevoie de o ajustare a atitudinii, veniți cu o strategie diferită pentru a vă dezvolta emoțiile. Astăzi, în loc să-ți simți toate sentimentele și apoi să fii copleșit de ele, mută-le la creier și începe să le gândești. Luați fiecare emoție pe rând. Identificați ceea ce simțiți și apoi analizați. Te ajută să trăiești o viață mai fericită sau te face să te simți rău cu tine? Răspunsurile la aceste întrebări vă vor ajuta să treceți pe lângă orice sentimente negative.

Horoscop 24 aprilie 2020 Capricorn

Imaginația Capricornilor nu cunoaște limite în această perioada, iar secretul este să o folosească în interesul lor, nu așa cum obișnuiesc - pentru a intra în belele. Pe plan sentimental, oportunitățile sunt la fel de mari precum pericolele, iar prea mult entuziasm i-ar putea arunca în ape tulburi. N-ar strica să te gândești de două ori înainte de a face o propunere picantă! Îți vei mulțumi pe viitor.

Horoscop 24 aprilie 2020 Vărsător

Atunci când o persoană te roagă să o ajuți cu o problema extrem de delicată sunt doar două soluții: ori te implici 100% până când situația se clarifica, asumându-ți chiar și riscuri personale, sau îi spui să se descurce singură, din moment ce este responsabilă. Ce nu este recomandat e să alegi un drum de mijloc, pentru că nici nu vei fi de ajutor, dar vei suporta aproape sigur consecințe pe care nu le meriți.

Horoscop 24 aprilie 2020 Pești

Peștii dau dovadă de maturizare emoțională. Dacă înainte ar fi reacționat la cald, puși în fața unor decizii dificile, acum preferă să lase lucrurile să se liniștească înainte de a hotărî ceva. Este o atitudine excelentă în fața marilor provocări, chiar dacă unii ar putea cataloga răbdarea drept lipsă de interes. Ascultă-ți instincul și nu fă niciun pas pâcă când nu ești convins că este cel corect.

Redactia Observator

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

horoscop cariera horoscop bani horoscop astre zodiac horoscopul zilei horoscop zilnic
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Cele două orașe din România care nu se suportă deloc. Nici nu vor să audă...
Fanatik.ro
Publicat 20.09.2024
Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia
spotmedia.ro
Publicat 19.09.2024
Patru ZODII vor încheia această lună în forță. Nativii acestora au parte de...
Gandul
Publicat 20.09.2024
Mesajul operațiunii anti-Hezbollah: „oriunde crezi că ești în siguranță,...
Adevărul
Publicat 20.09.2024
Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit civil. Cum a arătat cântăreața în ziua...
A1
Publicat 19.09.2024
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de...
CaTine
Publicat 20.09.2024
Irinel Columbeanu și-a găsit liniștea alături de o altă femeie! Cine îi...
spynews.ro
Publicat 20.09.2024
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit...
GSP
Publicat 17.09.2024
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc...
Click.ro
Publicat 20.09.2024
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au...
Useit
Publicat 20.09.2024
Opincile tradiționale, moda anului! Gemenele Suzana și Daciana Vlad îmbină...
Money.ro
Publicat 28.06.2024
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum...
Redacţia.ro
Publicat 20.09.2024
„Colonelul zis «Tigrul» s-a îmbătat și a trimis zeci de oameni la moarte,...
libertatea.ro
Publicat 20.09.2024
Christina Aguilera sărbătorește 25 de ani de la debutul primului ei album cu o...
ZU
Publicat 20.09.2024
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Hello taste
Publicat 20.09.2024
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
Deparinti
Publicat 20.09.2024
Cum se derulează lucrările la Autostrada București-Brașov. Cătălin Drulă,...
ziare.com
Publicat 20.09.2024
Fiica faimoasei Adamari López este model la vârsta de 9 ani. Alaïa a îmbrăcat...
Happy
Publicat 20.09.2024
Ce include o dietă sănătoasă. Alimentele de care ai nevoie în fiecare...
Medicool
Publicat 20.09.2024
"Spun de trei ani! Asta e problema la Rapid". Daniel Pancu a intervenit şi a...
orangesport.ro
Publicat 19.09.2024