Antena LIVE

Horoscop 9 august 2020. Proiecte importante și o surpriză

Horoscop 9 august 2020. E o zi în care, pentru unele zodii, se pot contura proiecte importante. Iar Vărsătorii ar putea avea parte de o surpriză plăcută.

De la 08.08.2020, 15:49
Horoscopul de duminică întrevede o zi cu surprize pentru unele zodii iStock by Getty Images

Horoscop 9 august Berbec

Duminică, nativii zodiei Berbec au parte de o zi incredibilă. Începi o perioadă frumoasă în viața ta și simți că totul are un sens. Totuşi, în sinea ta există un sentiment de neliniște care îți umbrește starea de spirit. Parcă ceva rău ar urma să se se întâmple. Nu te panica și nu îți face griji. Astrele te sfătuiesc să te bucuri din plin de această zi și să nu lași pe nimeni să o strice. Dacă cineva încearcă să îți bage bețe în roate, ripostează și apără ceea ce este al tău.

Horoscop 9 august Taur

Chiar dacă este weekend, unii Tauri muncesc foarte mult. Ai de terminat un proiect foarte important, de care depinde o eventuală avansare la locul de muncă și mai mulți bani la salariu. Concentrează-te și totul va ieși așa cum ți-ai dorit. În a doua jumătate a zilei ai parte de o surpriză uriașă. Cineva din trecut reia legătura cu tine după foarte multă vreme. Dacă e o persoană cu care ai avut o relație, fii rezervat. Asigură-te că înţelegi exact ce simţi înainte să acţionezi.

Horoscop 9 august Gemeni

Nativii zodiei Gemeni vor avea ocazia, astăzi, să experimenteze. Spirit de aventură ai avut dintotdeauna, însă te-ai obișnuit să nu ieși din zona ta de confort. Duminică, însă, lucrurile se schimbă. Împreună cu prietenii, vei avea parte de o aventură de care îți vei aminti toată viaţa. Sfatul astrelor pentru tine este să te bucuri de viață. Dacă nu ești implicat într-o relație, sunt oportunități ca astăzi să-ți întâlnești jumătatea. Bucură-te de tot ce-ți oferă viața lasă deoparte gândurile negative. 

Horoscop 9 august Rac

Astăzi, Racii simt nevoia de liniște. Ai nevoie de o pauză, de un timp doar pentru tine, pentru a-ți pune ordine în gânduri. Ieși afară, plimbă-te și încearcă să iei decizia cea mai înțeleaptă. Meriți o schimbare în viaţa ta, pe toate planurile. Sentimental, lucrurile nu merg așa cum ți-ai dorit, însă gândește-te bine înainte să faci pasul decisiv. Orice problemă se poate rezolva prin comunicare, răbdare şi multă înţelegere.

Horoscop 9 august Leu

Trebuie să învățați să aveți răbdare cu oamenii nemulțumiți din anturajul vostru. Poate, la un moment dat, ar fi nevoie să puneți în practică un plan care să vă asigure deconectarea de la viața cotidiană. Influențele negative și rutina v-au afectat foarte mult în ultima perioadă. Încercați să profitați de orice oportunitate ivită și fructificați la maxim momentele petrecute în familie sau alături de persoana iubită, care vă înțelege starea și vă oferă suport.

Horoscop 9 august Fecioară

Nativii Fecioară s-ar putea simți un pic senibili azi, mai ales că numărul celor care vă critică ideile este în creștere. Totuși, oamenii oferă critici constructive și ar trebui să puneți mare preț pe ele, mai ales că nu există de nicio parte rea intenție. În cele din urmă, însă, trebuie să vă bazați și pe propriile instincte și ambiții mai ales că, la final, când trageți linie, numele vostru este la mijloc și doar voi veți plăti pentru un eventual eșec.

Horoscop 9 august Balanță

Astăzi este important să vă folosiți creativitatea la maxim. O puteți utiliza inclusiv pentru a modifica mai multe aspecte neplăcute din propria viață. Trebuie doar să vă imaginați cum le puteți schimba într-o formă nouă și îmbunătățită. După ce va stabiliți cum vreți să arate anumite lucruri, puteți începe să luați măsuri pentru a vă îndeplini obiectivele. Nu uitați să vă împărtășiți ideile cu persoane care au grijă să-și arate încrederea în ceea ce vă privește.

Horoscop 9 august Scorpion

Scorpionii au nevoie să fie mândri de nivelul la care au ajuns în viață. Opriți-vă pentru un moment și priviți cu mândrie la tot efortul depus până acum. Chiar dacă mulți sceptici nu credeau în voi, ați muncit din plin și ați dat dovadă de multă inspirație. Însă limitele sunt departe de a fi atinse, astfel că trebuie să vă asumați noi provocări care vă vor pune la lucru inteligența, dar pe care le-ați putea rezolva grație experienței acumulate.

Horoscop 9 august Săgetător

Astăzi, Săgetătorii vor fi în mijlocul unui eveniment care le va da bunădispoziție. Poate fi o mică petrecere în familie sau o întâlnire cu cineva drag. Glumele, discuțiile vă vor încărca de energie pozitivă, care vă vor ajuta să aveți un final de weekend foarte plăcut.

Horoscop 9 august Capricorn

Chiar dacă ar putea fi o provocare, Capricornii ar putea încerca astăzi să își țină sub control bugetul. Dacă aveți de făcut cumpărături sau unele investiții, v-ați putea rezuma la cheltuieli bine calculate, pentru a evita o gaură prea mare în finanțe.

Horoscop 9 august Vărsător

Vărsătorii ar putea avea parte de o surpriză plăcută în această zi de duminică. Cineva despre care credeați că nu veți reuși să fiți pe aceeași lungime de undă se va dovedi a fi de acord cu opiniile voastre. Poate fi vorba despre un coleg de serviciu sau de o persoană din anturajul vostru, important e că v-ați câștigat un aliat în mod neașteptat, cu care veți putea reuși multe lucruri împreună.

Horoscop 9 august Pești

Astăzi, energia pe care o au cei din zodia Pești poate fi molipsitoare și pentru cei din jurul lor. Aveți poftă de conversație, de a vă petrece timpul liber într-un mod relaxant și plăcut. Modul prin care reușiți să fiți în centrul atenției poate fi un avantaj și pentru nativii care încă nu și-au găsit jumătatea. Poate fi o bună ocazia în a atrage privirea unei persoane față de care aveți sentimente.

Ți-a plăcut acest articol?

horoscop zodiac
Întrebarea zilei
Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Da

Nu

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de...
Fanatik.ro
Publicat 29.04.2024
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am...
Fanatik.ro
Publicat 29.04.2024
Catastrofa care a contribuit la căderea civilizației mayașe – studiu
spotmedia.ro
Publicat 29.04.2024
4 zodii care vor PLÂNGE în luna mai 2024. Nativii trebuie să fie foarte...
Gandul
Publicat 29.04.2024
România, o țară - două lumi. Economist: „Merge mai mult în marșarier...
Adevărul
Publicat 29.04.2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce...
A1
Publicat 28.04.2024
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se...
CaTine
Publicat 30.04.2024
Papanași sănătoși cu fulgi de ovăz. Rețeta cu smântână și dulceață...
spynews.ro
Publicat 26.04.2024
Câștigă 10.000 de euro pe lună, dar locuiește în zona blamată de...
GSP
Publicat 29.04.2024
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și...
Click.ro
Publicat 28.04.2024
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar...
Useit
Publicat 29.04.2024
1 mai pe litoral 2024! Marile festivaluri și concerte ce deschid noul sezon estival
Money.ro
Publicat 23.04.2024
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală...
Redacţia.ro
Publicat 24.04.2024
Putin plănuiește o nouă ofensivă puternică peste graniță, în Ucraina:...
libertatea.ro
Publicat 29.04.2024
Billie Eilish a fost fotografiată alături de Alex Wolff. Cei doi s-au...
ZU
Publicat 29.04.2024
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Hello taste
Publicat 30.04.2024
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
Deparinti
Publicat 29.04.2024
20 de obiceiuri de economisire pe care oamenii le-au păstrat pentru că le-au...
ziare.com
Publicat 29.04.2024
Halil Ibrahim Ceyhan impresionează pe scenă. Actorul nu renunță la visul său...
Happy
Publicat 26.04.2024
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele
Medicool
Publicat 30.04.2024
Florinel Coman l-a contactat pe Gigi Becali cu o cerere inadmisibilă! "Eşti...
orangesport.ro
Publicat 28.04.2024